- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elif dagdelen
-
Bat gününde olmazsan tekrarla testi
Bat gününde olmazsan tekrarla testi
Yavrum belirtiler var sende ama bu demek illa gebelik olmayabiliyor bazen bazen insan piskolojikte yasayabiliyor sen testi yenile egerki negatifsr o zaman yok diyelim biz suan belirsiz diyelim cünkü gec dölleme bile olabilir bilemeyiz ki :)Onu yapacağım. Ama sizce yaşadıklarım hamilelik belirtisi mi?
Onu yapacağım. Ama sizce yaşadıklarım hamilelik belirtisi mi?Testini tekrarla adet olmazsan
kan testi yapmayı düşünmüyo musunuz?Sizinle aynı son adet tarihim 24.09 korunmasız ilişkim 7-8 Ekim bu sabah kaset test yaptım negatif beklyrm
Psikolojik olmadığına eminim. Bekliycem bakalım. TeşekkürlerYavrum belirtiler var sende ama bu demek illa gebelik olmayabiliyor bazen bazen insan piskolojikte yasayabiliyor sen testi yenile egerki negatifsr o zaman yok diyelim biz suan belirsiz diyelim cünkü gec dölleme bile olabilir bilemeyiz ki :)
Olabilirde olmayabilirde canim. Insallah hamilesindirOnu yapacağım. Ama sizce yaşadıklarım hamilelik belirtisi mi?
kan testi yapmayı düşünmüyo musunuz?
Bugün zamanım olmadı. Bende kaset test yaptım çok çok hayali bir çizgi ciktiOnu yapacağım. Ama sizce yaşadıklarım hamilelik belirtisi mi?
kan testi yapmayı düşünmüyo musunuz?
Hamilelik belirtisini yapan sey beta hcg.Beta hcg yukselmeden bu dedikleroni yasayamazsin.Sen hamilemiyim diye kendini normal her ay adet olcakken hissetmediklerini bile hissediyorsun.O yuzden kendinde belirti arama ve sakince adetinin gecmesini bekle.İdrar testleri asiri yaniltiyor.Kac kere ikinci cizgiyi silik gorup adet oldum.İnsan hayal kirikligi yasiyor bekle adetin en az 3-4 gun gecsinMerhabalar, ben 22 yaşındayım evliyim 5 aylık.
En son reglim ilk günü 24/09/2022 ve tam 5 gün sürdü. Yumurtlama günüm 7 ve 8 ekimde korunmasız ilişki yaşadım. Son 5 gündür şiddetli bel ağrılarım, kasık ağrısı, dizlerime& bacaklarıma vuran ağrı, şişkinlik, beyaz vajinal akıntım, kalp çarpıntım ve iştahta artış var. Gebelil testi yaptım negatif. Reglim max 3 gün kaldı. Sizce hamile miyim?
Bende bugün yaptım negatif çıktı. Normalde regl günümdü bugün olmadım bakalım 2-3 gün daha bekleyeceğimBugün zamanım olmadı. Bende kaset test yaptım çok çok hayali bir çizgi cikti