- 9 Temmuz 2022
- 8
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi Bihter ziyanngiil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun pozitif kan verin hemen sağlıkla ilerlesinAdetim 1 hafta gecikti ve ilk defa gecikmem oldu.. yeni evliyim de henüz .. sabah test yaptim fakat ikinci cizgi silik cikti 3 dakika icinde bu sonucu aldim cok bekletmedim
Tebrik ederimAdetim 1 hafta gecikti ve ilk defa gecikmem oldu.. yeni evliyim de henüz .. sabah test yaptim fakat ikinci cizgi silik cikti 3 dakika icinde bu sonucu aldim cok bekletmedim
Teşekkür ederim hala cok sevinemiyorum kan verince rahatlıcam :)Tebriklerr pozitif görünüyor. Hemen kan verinn bence
Sağolun teşekkür ederim umarım doğrudur :)Hayırlı olsun pozitif kan verin hemen sağlıkla ilerlesin
Hayırlı haberler alırsınız umarım.Teşekkür ederim hala cok sevinemiyorum kan verince rahatlıcam :)
Tebrik ederim, kan verince haber ver canım bizlereTeşekkür ederim hala cok sevinemiyorum kan verince rahatlıcam :)
Evet ben de öyle tahmin ediyordum ama gün içinde çok su tükettim ve uyanir uyanmaz yapmadim heyecandan uyuyamadim uyumadan once yaptigim icin olabilir diye dusunuyorum seyrelir diyorlar rengi falan yine de bilmiyorum :)Bir hafta gecikmeye daha koyu çıkması gerekiyordu sanki. İnşaallah hayırlısıyla istediğiniz nasip olsun
Evet sabah idrarı olmayınca seyreliyor çizgiEvet ben de öyle tahmin ediyordum ama gün içinde çok su tükettim ve uyanir uyanmaz yapmadim heyecandan uyuyamadim uyumadan once yaptigim icin olabilir diye dusunuyorum seyrelir diyorlar rengi falan yine de bilmiyorum :)
Allah razı olsun cok tesekkurler :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahEvet sabah idrarı olmayınca seyreliyor çizgi
Sabah idrarıyla yaptığınızı düşünmüştüm.
İnşaallah kanda kat kat artar
Transferimin 6. günü benim de böyleydi. Allah size de hayırlısıyla nasip etsinKızlar benim de transferimin 6. Gününde böyle çıktı sizce var mıEki Görüntüle 3096189
Hamişsin tebrik ediyorum. bende hamişimAdetim 1 hafta gecikti ve ilk defa gecikmem oldu.. yeni evliyim de henüz .. sabah test yaptim fakat ikinci cizgi silik cikti 3 dakika icinde bu sonucu aldim cok bekletmedim
inşallah öyledir.. ben de sizi tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin cümlesinin sizin deHamişsin tebrik ediyorum. bende hamişim
Öyledir Rabbim vermiş inseAllah. Teşekkür ederim. Sende inşallah sağ salim.kucagina al nohudunuinşallah öyledir.. ben de sizi tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin cümlesinin sizin de
Amin inşallah çok teşekkürlerTransferimin 6. günü benim de böyleydi. Allah size de hayırlısıyla nasip etsin
Kızlar, muhakkak sabah idrarinla test yapın. Daha once yaptigimda onceki foto mevcut silik cikmisti fakat sabah idrarinla yaptigimda olmasi gereken gibi oldu. Silik cikmasinin sebebi de sivi tukettigimizden dolayi seyrelmesi simdi tamamen emin oldum.. :)Adetim 1 hafta gecikti ve ilk defa gecikmem oldu.. yeni evliyim de henüz .. sabah test yaptim fakat ikinci cizgi silik cikti 3 dakika icinde bu sonucu aldim cok bekletmedim