• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Feridei

Üye
Kayıtlı Üye
Adetim 2 gün geçmişken kan testi verdim 12.9 çıktı idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama adet oldum hamilemiyim değil miyim mecbur pazartesiyi bekliycem

Eklentiler

• IMG-20220610-WA0027.jpeg
    IMG-20220610-WA0027.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 40
Canım ocakta bende yaşadım doktor kanında bir gebelik var üç sonra kontrole gel dedi ikinci günün akşamı kanamam oldu acile gittim kimyasal gebelik dediler . İnşallah sende böyle bir durum yoktur .

Bende bir kere böyle olmuştum gebelik testim pozitif çıktı kan tahlili verdim değerim çok yüksek değildi kanamam başlamıştı kimyasal gebelikti inşallah sizin öyle olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi

Canım ocakta bende yaşadım doktor kanında bir gebelik var üç sonra kontrole gel dedi ikinci günün akşamı kanamam oldu acile gittim kimyasal gebelik dediler . İnşallah sende böyle bir durum yoktur .
Bana cuma günü kanda ki değer çok düşük pazartesi gel artış varmı diye bakalım dediler ama adet oldum sanırım yokmuş🤷 ya da kimyasal gebelik dediğiniz gibi😢 çünkü yerleşme kanamasından çok kanamam var.

Back
X