• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri Hamile miyim?

ayselbicenke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
5
2
1
31
Merhabalar. Bundan tam 1 ay önce korunmasız ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım içime boşalmadı (sanırım) ve yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Regli zamanımdan 5 gün geçti ve regliye dair hiç bir belirti yok. İlaç aldıktan 5 gün sonra kanamam olmuştu. Yaklaşık 4-5 gün sürmüştü o da regli kanaması gibi oldu dolu dolu kanamam oldu yani. Şimdi sizce hamile miyim? Ya da öyle bi risk var mı? Fikrinize ihtiyacım var😔

Merhabalar. Bundan tam 1 ay önce korunmasız ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım içime boşalmadı (sanırım) ve yaklaşık 2 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Regli zamanımdan 5 gün geçti ve regliye dair hiç bir belirti yok. İlaç aldıktan 5 gün sonra kanamam olmuştu. Yaklaşık 4-5 gün sürmüştü o da regli kanaması gibi oldu dolu dolu kanamam oldu yani. Şimdi sizce hamile miyim? Ya da öyle bi risk var mı? Fikrinize ihtiyacım var😔
Kan testi yaptırın biz nerden bilelim.

Ertesi gün hapı, hormonların dengesini etkiliyor. 1 kez kullanmıştım geçmişte. Anlattiğınıza benzer bir durum yaşadım, gebelik de oluşmadı sonuç olarak. Bu işin garantisi test ama..

Ertesi gün hapı dengesizlik yapabilir. Ama hap alıp hamile kalmak zor sanki. rahat değilseniz kan testi yaptırın.

İkiz..
Gözün aydın.
Ye eksiyi doğur Ayşe'yi..
Ye tatlıyı doğur Hakki'yi

Biz yok olmadın desek sonra 9 ay geçince çocuğu fıttırıversen hoş mu yani? Muayene, test denilen bir şey var gider yaptırır öğrenirsin

Korunmasız her ilişkide bu risk var,ertesi gün hapına rağmen hamile kalan da çok. Kan testi verin kesin olarak öğrenin. Regl günü geçmiş idrar testlerinde de çıkabilir,bir kaset test alıp bakın

Bosalmadi sanırım mi? Hadi ilişki esnasında anlamadınız ayağa kalktiginz da yada bı ıslaklık olur hani yani

Evet hamilesiniz kese bile belli oluyor burdan sankim erkek gibi gibi değil gibide 👌

Ertesi gun hapı aldiginiz eczaneye gidip kaset test aliniz. Hatta pahalilari var daha garanti . Ertesi gun haplari hormon yapısını bozdugu icin regli erken olmus olabilirsiniz. Tarih değişmiştir.

Back