• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
Merhaba dün de yazdım ama bugün belirtiler değişti,adetimin 24. Günü ve bel ağrısı,kasık ağrısı çekiyorum her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Kahverengi akıntım sürekli değil bugün iki damla geldi ve az önce de peçeteye pembe şekilde geldi. Kaset test yaptım çıkmayacağını bile bile işte merak. Tabi ki negatif ama biliyorum erken yaptım. İnşaAllah hamileyimdir de test erken olduğu için negatif çıkmıştır :( yerleşme kanaması tecrübenizi öğrenmek için yazdım. Sizce hamile miyim
Adet döngüm 28 günden az olmaz hiç ve göğüslerimde zerre acı yok normalde olurdu adetten birkaç gün önce. Sizin yerleşme kanamanızda adet sancısı gibi ağrınız oldu mu,nasıldı ?

Merhaba dün de yazdım ama bugün belirtiler değişti,adetimin 24. Günü ve bel ağrısı,kasık ağrısı çekiyorum her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Kahverengi akıntım sürekli değil bugün iki damla geldi ve az önce de peçeteye pembe şekilde geldi. Kaset test yaptım çıkmayacağını bile bile işte merak. Tabi ki negatif ama biliyorum erken yaptım. İnşaAllah hamileyimdir de test erken olduğu için negatif çıkmıştır :KK43: yerleşme kanaması tecrübenizi öğrenmek için yazdım. Sizce hamile miyim
Adet döngüm 28 günden az olmaz hiç ve göğüslerimde zerre acı yok normalde olurdu adetten birkaç gün önce. Sizin yerleşme kanamanızda adet sancısı gibi ağrınız oldu mu,nasıldı ?
Bilemedim ki insallah hamilesinizdir🙏🙏Rabbim gönlünüze gore versin inşallah

Merhaba dün de yazdım ama bugün belirtiler değişti,adetimin 24. Günü ve bel ağrısı,kasık ağrısı çekiyorum her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Kahverengi akıntım sürekli değil bugün iki damla geldi ve az önce de peçeteye pembe şekilde geldi. Kaset test yaptım çıkmayacağını bile bile işte merak. Tabi ki negatif ama biliyorum erken yaptım. İnşaAllah hamileyimdir de test erken olduğu için negatif çıkmıştır :KK43: yerleşme kanaması tecrübenizi öğrenmek için yazdım. Sizce hamile miyim
1 ay önce silik çift çizgi çıkmıştı ertesi günü negatif ti Ben de aynı senin gibi belirtileri var ama kanamam olmadı kahverengi lekelerim yok benmde adetimin 22. Günm düzensiz oluyorum baş dönmem ara ara oluyor sabah bulantı felan oldu bugün de beyaz akıntım oldu

1 ay önce silik çift çizgi çıkmıştı ertesi günü negatif ti Ben de aynı senin gibi belirtileri var ama kanamam olmadı kahverengi lekelerim yok benmde adetimin 22. Günm düzensiz oluyorum baş dönmem ara ara oluyor sabah bulantı felan oldu bugün de beyaz akıntım oldu
Kasılmalarım sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım var hayırlısı bakalım test yapıcam 10 gün sonra

Bilemedim ki insallah hamilesinizdir🙏🙏Rabbim gönlünüze gore versin inşallah
Teşekkür ediyorum cevabınız için🌸 bugün yani adetimin 25. Günü kanda hcg baktırdım maalesef negatif çıktı :( yine de bir umut adet tarihimi beklicem belki erken test yapmışımdır umudu ile :( aranızda negatiften pozitife dönen var mı

Merhaba benimde adetime 3gün var. Dün ve bugün kahverengi akıntılarım oldu ara ara umarım adetim gelmez 🥺

Merhaba benimde adetime 3gün var. Dün ve bugün kahverengi akıntılarım oldu ara ara umarım adetim gelmez 🥺
İnşaAllah gönlünüze göre olur🌸 adetinizin günü gelmeden geçmeden test yapmayın ne bir gün olsun ne üç gün. Kesinlikle hayal kırıklığı oluyor,stres yapınca heyecan yapınca adet daha bir gecikiyor. Resmen insan yalancı belirtiler yaşıyor. Bilimsel olarak da hcg yükselmeden mide bulantısı yapmayan hamilelik, psikolojik olarak midenizi bulandırıyor halbuki değilsiniz😔 ben çok üzüldüm bir umut pozitife döner diye umuyorum ama zor. Allahın takdiri. Hepimizin gönlüne göre olsun 🌸

İnşaAllah gönlünüze göre olur🌸 adetinizin günü gelmeden geçmeden test yapmayın ne bir gün olsun ne üç gün. Kesinlikle hayal kırıklığı oluyor,stres yapınca heyecan yapınca adet daha bir gecikiyor. Resmen insan yalancı belirtiler yaşıyor. Bilimsel olarak da hcg yükselmeden mide bulantısı yapmayan hamilelik, psikolojik olarak midenizi bulandırıyor halbuki değilsiniz😔 ben çok üzüldüm bir umut pozitife döner diye umuyorum ama zor. Allahın takdiri. Hepimizin gönlüne göre olsun 🌸
Kesinlikle bende o düşüncedeyim ama birazda olsa insanın içinde küçücükte olsa umut doluyor 🌸 mide bulantısı vs yok. Evet bir ara sürekli düşünüyordum ama etrafındakilerin dediği acele etmeyin kafaya takmayın oldu. İnşallah Allah nasip eder isteyen herkese🌸

Merhaba benimde adetime 4 gün kaldı.. adetime 9 gün kala geçen hafta sabah minik bı kan damlası ve gün içinde kahverengiye dönen gittikçe rengi açılıp miktarı azalan bı lekelenme oldu 1 gün sürdü ve sağ kasıkda batma halsizlik var uzun zamandır istiyoruz sizce varmıdır sizin ne çıktı sonucunuz 🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Merhaba benimde adetime 4 gün kaldı.. adetime 9 gün kala geçen hafta sabah minik bı kan damlası ve gün içinde kahverengiye dönen gittikçe rengi açılıp miktarı azalan bı lekelenme oldu 1 gün sürdü ve sağ kasıkda batma halsizlik var uzun zamandır istiyoruz sizce varmıdır sizin ne çıktı sonucunuz 🤲🏽🤲🏽🤲🏽
Siz de kanda hcg baktırın çıkacaktır ben hala adet olmadım. 3. Gün bugün gecikti. Test alıp yapmaya cesaretim yok çünkü hayal kırıklığı oluyor,üzücü bi duygu. Adetiniz geçmeden test yapmayın size tavsiyem. Belirtileriniz tutuyor ama dediğim gibi bir beklentiye girmeyin😍 inşaAllah hamileyizdir zaten buraya sonucumu yazıcam Allah nasip ederse olumlu ya da olumsuz 😍

Siz de kanda hcg baktırın çıkacaktır ben hala adet olmadım. 3. Gün bugün gecikti. Test alıp yapmaya cesaretim yok çünkü hayal kırıklığı oluyor,üzücü bi duygu. Adetiniz geçmeden test yapmayın size tavsiyem. Belirtileriniz tutuyor ama dediğim gibi bir beklentiye girmeyin😍 inşaAllah hamileyizdir zaten buraya sonucumu yazıcam Allah nasip ederse olumlu ya da olumsuz 😍
Benimde test yapmaya cesaretim yok ama rüyamda bile içini göremedigim bı puset var pembe örtüsü var bı rüyamda hamileyim karnımı seviyorum yani biliyorum psikolojik ama işte 🤷
İnşallah hepimiz hamileyizdir 🤲🏽🤲🏽
İlk öğrenen yazsın o zaman 🥰👍🏼

Benimde test yapmaya cesaretim yok ama rüyamda bile içini göremedigim bı puset var pembe örtüsü var bı rüyamda hamileyim karnımı seviyorum yani biliyorum psikolojik ama işte 🤷
İnşallah hepimiz hamileyizdir 🤲🏽🤲🏽
İlk öğrenen yazsın o zaman 🥰👍🏼
Sizin kaç gün vardı adetinize? Kanda baktırın ben bugün erkek gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Aşırı umutlandım ama kanda negatif çıkan birçok kişi var. Gittim kan verdim bekliyorım 22:30 da çıkacak :) dua edin hepimiz için hayırlısı olsun kızlar hayırsızsa olmasın hiçbirşey

Sizin kaç gün vardı adetinize? Kanda baktırın ben bugün erkek gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı. Aşırı umutlandım ama kanda negatif çıkan birçok kişi var. Gittim kan verdim bekliyorım 22:30 da çıkacak :) dua edin hepimiz için hayırlısı olsun kızlar hayırsızsa olmasın hiçbirşe

4 Nisan BAT
İnşallah benimde çıkar sizin adınıza çok sevindim inşallah sizin de kanda çıkar belki geç döllenme falandır tekrar baktırırsınız

4 Nisan BAT
İnşallah benimde çıkar sizin adınıza çok sevindim inşallah sizin de kanda çıkar belki geç döllenme falandır tekrar baktırırsınız
4 nisan son adetiniz mi anlamadım
Herhalde 4 Mayıs demek istediniz gelecek adet dönemi.
Valla kadınlar kulübüne bakılırsa hepimiz hamileyiz :) yazılanlar birebir tutuyor bende. Ama maalesef bazı istisnalar var. Siz de olumlu ya da olumsuz mutlaka yazın. Ben konuları takip ediyorum bildirimi geliyor. Gönlünüze göre olmasını çok isterim💜

4 nisan son adetiniz mi anlamadım
Herhalde 4 Mayıs demek istediniz gelecek adet dönemi.
Valla kadınlar kulübüne bakılırsa hepimiz hamileyiz :) yazılanlar birebir tutuyor bende. Ama maalesef bazı istisnalar var. Siz de olumlu ya da olumsuz mutlaka yazın. Ben konuları takip ediyorum bildirimi geliyor. Gönlünüze göre olmasını çok isterim💜
Evet pardon 4 Mayıs diycektim 🤦 evet yorumlara bakarsak hepimiz hamileyiz keşke de öyle olsak ama hayırlısı işte önüne gecemeyiz hayırlısı olur inşallah bizde çok istiyoruz 🌼🌼

M

Merhaba, benimde bat 3 mayıs. Belirtiniz var mı ?
Kasıkta batma var bide 2 gün önce lekelenmem oldu 1 gün sürdü sabahdan bı kaç damla olup azalarak bitti.. batmalar daha devam ediyo 5 gündür göğüslerim acıyo.. tabi bu adet belirtisi de sayiliyo ama lekelenmemin adetten 9 gün önce gelip 1 günde bitmesi çok şüphe uyandırıcı bı an önce test yapacağım günün gelmesini bekliyorum 🤲🏽🤲🏽🤲🏽 senin belirtilerin var mı

Back
X