Hamile miyim ???

hatsumama

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
38
8
6
29
Merhaba arkadaşlar,
Adetim 12-13 gün gecikti 2 kere test yaptım negatif çıktı ( akşam saatlerinde yaptım). Arada adetim gecikir ama bu sefer sanki hiç gelmeyecek gibi hiç belirti yok (karın ağrısı,şişlik, hassiyet vs.) Eczacı eşininde testlerinin negatif çıktığını ama eşinin hamile olduğunu söyledi. Geçen ayda adetim ilk defa 3 gün sürdü normalde 5-6 gün sürer. Böyle bi durum yaşayan var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim. Akşam saatlerinde yaptığım için negatif çıkmış olabilir mi testim ?

12!13 günlük bir gecikme de pozitif çıkardı diye tahmin ediyorum siz en iyisi bı kan verin

Merhabalar hemen hemen bende aynı durumdayim 8 gün geciktim normalde düzenli bir adet döngüm var. Adet döneminden önce 10 gün kadar baş ağrısı ve baş dönmesi yaşadım hala da kasık ağrım ve göğüs ağrım var ben stres kaynaklı diye düşündüm ama adette olmadım dün test yaptım negatif çıktı ne oluyor anlamadım hamile miyim sizce ? Ne yaptiniz siz

Şehir dışındayım eve dönünce bi doktora gideceğim cidden insan stres oluyor ister istemez. Benim de baş ağrım çok oldu migren var ama her gün ağrıdı.

Aynen bende şuan şehir dışındayım dönüşte bı test yaptırcam inşallah :) normalde basım ağrımaz benim bı yorgunluk gözlerimde ve başımda ağrı kafamda bı sarsıntı şükür şimdi hafifledi o kadar kalmadı kasıklarımda yorulduğum zaman hemen ağrı oluyor biseyler oluyor da ne oluyor anlamadım

Hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif oluyormus ama hala Regl olmadım yarın doktora gideceğim

Doktora gittim kızçelerim. Hızlı kilo alımına bağlı adet düzensizliği birde yumurtalıklarımın genetik yatkınlığı az çalışmaya yönelikmiş. Adet söktürücü başladım 1 ay sonrada takibe başlayacağız gebelik için. Hormon vs her şey normal çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…