Merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla birlikte olduk o esnada değilde boşalma esnasında prezervatif kullandı o ara yumurtlama dönemimde değildi içime de boşalmadı fakat ondan sonra reglimin üstünden tam 17 gün geçti ve halen de regl olmadım ikimiz de çok korkuyoruz hamile miyim sizce henüz herhangi bir test de yaptırmadım ne yapmalıyım sizce bilgi verebilir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim
- Konu Sahibi Bercem8
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamile #miyim #çocukistemiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
Değilsindir ama yinede test yap negatifi görüp rahatlarsınMerhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla birlikte olduk o esnada değilde boşalma esnasında prezervatif kullandı o ara yumurtlama dönemimde değildi içime de boşalmadı fakat ondan sonra reglimin üstünden tam 17 gün geçti ve halen de regl olmadım ikimiz de çok korkuyoruz hamile miyim sizce henüz herhangi bir test de yaptırmadım ne yapmalıyım sizce bilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederim fakat neden regl olmadım hala bu konu beni çok stresli bir hale sokuyor çünküDeğilsindir ama yinede test yap negatifi görüp rahatlarsın
- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
Adet olmadığınız için stres yapıyorsunuz ama aslında stres yaptığınız için adet olamıyorsunuz :) regl döngümüz psikolojimizden düşüncelerimizden çok etkilenir. Bunu kafanıza fazla taktıysanız ondan gecikmiştir onun dışında mevsimsel de olabilir üşütmüş falan olabilirsiniz. Adet söktürücü masajlar var youtube dan deneyebilirsiniz,civan perçemi otu var aktardan alıp çayını içebilirsiniz o da söktürüyorTeşekkür ederim fakat neden regl olmadım hala bu konu beni çok stresli bir hale sokuyor çünkü
Reglimin üstünden 19 günün geçmesi normal bir şey mi peki normalde her ay düzenli bir şekilde olurum.Adet olmadığınız için stres yapıyorsunuz ama aslında stres yaptığınız için adet olamıyorsunuz :) regl döngümüz psikolojimizden düşüncelerimizden çok etkilenir. Bunu kafanıza fazla taktıysanız ondan gecikmiştir onun dışında mevsimsel de olabilir üşütmüş falan olabilirsiniz. Adet söktürücü masajlar var youtube dan deneyebilirsiniz,civan perçemi otu var aktardan alıp çayını içebilirsiniz o da söktürüyor
Sadece bu ay içerisinde yoğun baş ağrısı nedeniyle 4 tane ağrı kesici aldım onlardan kaynaklı olabilir mi peki bu yüzden gecikme yaşıyor olabilir miyim üstüne de böyle bir stres normal mi sizce?
- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
Genelde strestenden kaynaklı olmaya bilirsin ama cidden 19 gün fazla bence test fln yap hala yapmadıysan, yada doktora görün bi sıkıntı olmasınReglimin üstünden 19 günün geçmesi normal bir şey mi peki normalde her ay düzenli bir şekilde olurum.
Sadece bu ay içerisinde yoğun baş ağrısı nedeniyle 4 tane ağrı kesici aldım onlardan kaynaklı olabilir mi peki bu yüzden gecikme yaşıyor olabilir miyim üstüne de böyle bir stres normal mi sizce?
- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
Genelde hamile olunca hemen çift çizgi çıkıyor, senin sabah çıktıysa , kuruma çizgiside olabilir, bence birdaha tekrarlaMerhaba kızlar adetim 10 gün gecikti test yaptım tek çizgiydi sabah sonra uyuyup uyandığımda baktım bu halde sizce hamile miyim yada bozuk mu bozuk olduğunu düşündüm ama
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Hayırlı olsun. Nikah tarihini alın benceMerhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımla birlikte olduk o esnada değilde boşalma esnasında prezervatif kullandı o ara yumurtlama dönemimde değildi içime de boşalmadı fakat ondan sonra reglimin üstünden tam 17 gün geçti ve halen de regl olmadım ikimiz de çok korkuyoruz hamile miyim sizce henüz herhangi bir test de yaptırmadım ne yapmalıyım sizce bilgi verebilir misiniz
Genelde strestenden kaynaklı olmaya bilirsin ama cidden 19 gün fazla bence test fln yap hala yapmadıysan, yada doktora görün bi sıkıntı olmas
Ciddi olamazsınızHayırlı olsun. Nikah tarihini alın bence
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Olabilir tabi neden olmasın. Test yaptırmamışsınız ve adet olmamışsınız. Gidin test yaptırın sonra da nikah tarihi alınCiddi olamazsınız
- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
Neden test yaptırmamakta ısrarcısınız? Kist falanda oluşmuş olabilir bence bi doktora gidin adetiniz geciktiği icinReglimin üstünden 19 günün geçmesi normal bir şey mi peki normalde her ay düzenli bir şekilde olurum.
Testin pozitif çıkmasından korkuyorum açıkçasıNeden test yaptırmamakta ısrarcısınız? Kist falanda oluşmuş olabilir bence bi doktora gidin adetiniz geciktiği icin
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Pozitif çıkan çıkmış zaten. yakında cinsiyetini de öğrenirsiniz. En azından test yaptırın ki ikiz mi üçüz mü onu öğreninTestin pozitif çıkmasından korkuyorum açıkçası
Teşekkür ederim yanıtın İçin tekrarladım tek çıktı dedigin gibi kuruma çizgisiydi sanırım oGenelde hamile olunca hemen çift çizgi çıkıyor, senin sabah çıktıysa , kuruma çizgiside olabilir, bence birdaha tekrarla
- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
O zaman korkmaya devam edin öylece ne diyimTestin pozitif çıkmasından korkuyorum açıkçası
Yarın test yapacam ama böyle olmuyor çünküO zaman korkmaya devam edin öylece ne diyim
Test yaptım testin sonucu negatif çıktıYarın test yapacam ama böyle olmuyor çünkü