• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Acaev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
12
2
1
24
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum . Anne adayı mıyım yoksa değil miyim bilmiyorum ve çok strestli durumdayım şuan. Bundan tam 11 gün önce erkek arkadaşım ile cinsel bir birlikteliğimiz meydana geldi . Cinsel birlikteliğimizin olduğu gün benim adet olmam gerekliydi ve adet sancı ve ağrılarım vardı . Erkek arkadaşım ile ilişkimde asla boşalma söz konusunu olmadı üstüne sadece sürtünme yolu ile bir birlikteliğimiz oldu . Cinsel birlikteliğimiz sonrasında 4-5 gün kadar sonra adet sancılarım ve karnımdaki şişlik gitti ve şuan 11.gün . 2 gün önce 2 farkli idrar testi uyguladım fakat ikisi de negatif olarak gözüktü . Bugün yaptığım teste ise ilk başta silik çizgi yoktu sonradan farklı şeyler görmeye başladım fotoğrafını bırakıyorum ne olun bana cevap verin. Kan tahlili yapmayı düşünüyorum fakat bulunduğum ilde dogru dürüst yapan bir yer yok . Şuan adet söktürücü kullanmaya başladım . Hamilelik mümkün mü ? Geçmişte de ilişki yaşamadan adet olmadığım zamanlar oldu

Eklentiler

• IMG_20220318_173558_1.jpg
    IMG_20220318_173558_1.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum . Anne adayı mıyım yoksa değil miyim bilmiyorum ve çok strestli durumdayım şuan. Bundan tam 9 gün önce erkek arkadaşım ile cinsel bir birlikteliğimiz meydana geldi . Cinsel birlikteliğimizin olduğu gün benim adet olmam gerekliydi ve adet sancı ve ağrılarım vardı . Erkek arkadaşım ile ilişkimde asla boşalma söz konusunu olmadı üstüne sadece sürtünme yolu ile bir birlikteliğimiz oldu . Cinsel birlikteliğimiz sonrasında 4-5 gün kadar sonra adet sancılarım ve karnımdaki şişlik gitti ve şuan 9.gün . Bugun 2 farkli idrar testi uyguladım fakat ikisi de negatif olarak gözüktü . Bugün yaptığım teste ise ilk başta silik çizgi yoktu sonradan farklı şeyler görmeye başladım fotoğrafını bırakıyorum ne olun bana cevap verin. Kan tahlili yapmayı düşünüyorum fakat bulunduğum ilde dogru dürüst yapan bir yer yok . Şuan adet söktürücü kullanmaya başladım . Hamilelik mümkün mü ? Geçmişte de ilişki yaşamadan adet olmadığım zamanlar oldu
Kuruma çizgisi olabilir, sonradan dediğiniz kaç dakika sonra oluştu bu?

Günde 20 tane konu açılıyor böyle. Sizce mümkün mü hamile olmanız :kızgın:

Hamile değilsin, cinsel ilişki diyorsun sonra sürtünme oldu diyorsun. Boşalma olmadan içeriye nasıl hamile kalmış olabilirsin? Ayrıca test bekleyince 2.çizgi var gibi çıkabilir. Yani yapıldıktan sonra 3-5 dk içinde çift çizgi olursa pozitif. İlerleyen dakikalarda hele 30 dk sonra çıkarsa o geçerli değildir.

Sürtünmeyle hamile kalınmaz ama? Sürtünme olduğuna emin misiniz?
Evet eminim . Beni tedirgin eden durum da bu zaten . Zaten adet döneminde idim hamile kalamam , üstüne partnerim asla boşalması , üstüne üstlük sadece sürtünme oldu . Bugün ilişkimizin üstünden 11 gün geçti test negatif ne olacak bilmiyorum gerçekten

Evet eminim . Beni tedirgin eden durum da bu zaten . Zaten adet döneminde idim hamile kalamam , üstüne partnerim asla boşalması , üstüne üstlük sadece sürtünme oldu . Bugün ilişkimizin üstünden 11 gün geçti test negatif ne olacak bilmiyorum gerçekten
Regliniz mi çok gecikti? Muayene oldunuz mu belki pko vardır

Regliniz mi çok gecikti? Muayene oldunuz mu belki pko vardır
11.gün reglimin gecikmesi . Muayene olamıyorum çünkü kıymetli doktorlarımızın hepsi grevde şuan . Aslında tam adet olacağım gün içinde ilişki yaşadık . Karın ağrım vs herşey vardı . Fakat ilişkiden sonra aşırı stres yaptım 4-5 gün sonra vücudumdaki ağrılar gitti 1 hafta sonra da karnımdaki regl den kaynaklı şişkinlik . Yani adet döneminde yumurtalıklar çatlar gebe kalınmaz , üstüne boşalma da olmadı ve vajinaya girişte . Bugün ilişkiden üstünden 11 gün geçti şuan gebelik testi hala negatif . Çok ilginç . Adet söktürücü içmeye başladım 2.gündür kutu bitince inşallah adet olurum

Sürtünmeyle hamile kalınsa ben şuan 10.çocuğumu doğuruyordum bi de boşalma olmadı diyorsun imkansız hamile olman. Ben de böyle bir ilişki yaşadım ama vajinanın girişine boşalma oldu 3 ay kendimi mahvettim ki hala öyle düşünüyorum tüm testlerim negatif benimki böyleyse senin hamile olma imkanın yok

Merhabalar adetime 10 gün kala yine dayanamayıp test yaptım ilk yaptığımda her tarafı pembe olmuştu test alanının 1 2 saat geçti ve o pembelikler gitmiş çok silik bi çizgi oluşmuş
İdrar kurumuştur belki dedim ve 1 2 damla su yaptım hala duruyor çok silik çizgi sizce bu ne demek bilgisi olan bu durumu yaşayan oldu mu

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var şuan sizce doğrumudur lütfen cevap verin.

Merhabalar adetime 10 gün kala yine dayanamayıp test yaptım ilk yaptığımda her tarafı pembe olmuştu test alanının 1 2 saat geçti ve o pembelikler gitmiş çok silik bi çizgi oluşmuş
İdrar kurumuştur belki dedim ve 1 2 damla su yaptım hala duruyor çok silik çizgi sizce bu ne demek bilgisi olan bu durumu yaşayan oldu mu
ben yasadım olailirsin

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var şuan sizce doğrumudur lütfen cevap verin.
merhaba korunarak ilişkiye girmişsim ve adet olmuşsun gebelik olacağını düşünmüyorum

Back