- 14 Kasım 2021
- 25
- 18
- 26
- Konu Sahibi Cerenimo13
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test alcana kan testi versen daha iyi olmaz mı ultrason a girsen daha iyi olmaz mıEki Görüntüle 2992449 kızlar hala inanamıyorum iki gün geciktim yaptım çıktı şu an iki test daha aldırıcam ama inanamıyorum hala
Eki Görüntüle 2992449 kızlar hala inanamıyorum iki gün geciktim yaptım çıktı şu an iki test daha aldırıcam ama inanamıyorum hala
bebeğin cinsiyetini soruyor bence kırmızlığa bakarsanNeyinin soruyorsunuz bu testin ?
.Bence üçüzbebeğin cinsiyetini soruyor bence kırmızlığa bakarsan
Bunlar her zaman çıkıyor takılmayın ,rabbim tez zamanda sizinde güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah..Yani biz çocuk sahibi olmak isteyipte olamıyoruz diye bu kadar ters cvp veriyoruz gibi algılanıyor sonra ama bu testte sorulmaz kı bariz !! Allahım mübarek etsin sağlıkla kucağınıza aldırsın
haklısınız inşallah teşekkür ederiz :)Bunlar her zaman çıkıyor takılmayın ,rabbim tez zamanda sizinde güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah..
yaaaa ama yaaaa :)Maalesef negatif canım.
Hamileyim alırım bir tebrik diye konu açsanız hepimiz sizi kutlar sağlıkları dilerdik. Ama siz bariz belli olan çift çizgiye hamile miyim diye sorarsanız kim kiminle dalga geçiyor diye düşünürüzKızlar yaşadığım şoku sizlerle paylaşmak istedim ama kiminiz ters cevap vermiş çok üzüldüm ben belki test mi bozuk vs diye düşünürken bazılarınızın dalga geçmesi beni çok kırdı, iyi dileklerini ileten herkese de çok teşekkür ederim. kalpten diliyorum ve istiyorum ki Rabbim isteyen dileyen herkese bu sevinci en kısa sürede yaşatsın, bende tam 4-5 aydır bekliyordum bu haberi. İki test daha yaptım şokumu atlattım çok şükür.
Sen de kendince paylaşmak istedin mutluluğunu ama bu şekilde yanlış olur canım.Çok acımasızsınız.
Sen de kendince paylaşmak istedin mutluluğunu ama bu şekilde yanlış olur canım.
Buraya ''hamile miyim'' diyerek test sonucu atanlar genellikle çizgi belli belirsiz, silik veya hiç olmayan.
Sen kabak gibi çift çizgiyi atınca niyetin farklı yorumlanıyor.
Sonunda hamileyimmmmmmm yazabilirdin başlığa mesela
Siz hassassınız ya çok kırılgansınız ya emin olun şu sitenin yarısı sizden daha hassas ve kırılganVallahi o an Allah biliyor art niyetle asla yazmadım inanamadığım için yazdım.
Olabilir inanmamış olabilirsin ama hamile miyim yazmak yerine kızlar hamileyimm diye sevinci paylaşan güzel dilekler elbette gelir sen çift çizgide bile sordun için bu kdr tepki biz onu görmek için ince hayalet çizgi bile görmek için uv ışıkları ile resimde görmeye çalışıyoruz içinde öyle bı dusunce yok ama bu kdr insan o kdr bekleyen onun siliginde siligini görmek için her ay günlerce test yapan insanları malesef dalga geçer gibi olmuşVallahi o an Allah biliyor art niyetle asla yazmadım inanamadığım için yazdım.