Kusura bakmayın anlayamadım siteyi yeni kullanıyorum da hamile miyim şimdi yaniHayırlı olsun.
Evet hamilesiniz hayırlı olsunKusura bakmayın anlayamadım siteyi yeni kullanıyorum da hamile miyim şimdi yani
Evet.Kusura bakmayın anlayamadım siteyi yeni kullanıyorum da hamile miyim şimdi yani
Yaaaa çok teşekkür ederim silik çıkınca bi ton soru işareti vardı kafamda adetim de 3 gün gecikmişti zaten rahatlattınız çok sağolunEvet hamilesiniz hayırlı olsun
Tabi ki hamilesiniz iki testte de çıkmış hayırlı olun inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba
İki adet test yaptım bu şekilde çıktı hamile miyim nolur yardımcı olun haftasonu olması nedeni ile hastaneye gidemedim
Sağlıkla gelsin inşallahYaaaa çok teşekkür ederim silik çıkınca bi ton soru işareti vardı kafamda adetim de 3 gün gecikmişti zaten rahatlattınız çok sağolun
Allah razı oldun çok sağolunTabi ki hamilesiniz iki testte de çıkmış hayırlı olun inşallah sağlıkla ilerler
Hamilesin canım tebrik ederim darısı başımaMerhaba
İki adet test yaptım bu şekilde çıktı hamile miyim nolur yardımcı olun haftasonu olması nedeni ile hastaneye gidemedim
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba
Allah razı olsun sağolun 1.10.2021Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahsat ne zaman di bide yumutlama zamanı merak ettim
Var gebelik tabi. Iki gün sonra tekrar kan ver. Iki kat artış varsa sağlıklı demektirBeta hcg 30,39 çıktı doktor şüpheli dedi şuan hamileyim ama çok yeni mi yoksa yok mu ?
Çok yeni daha bebeğin seninle iki günde bir kan ver artışı bakBeta hcg 30,39 çıktı doktor şüpheli dedi şuan hamileyim ama çok yeni mi yoksa yok mu ?
Tekrar merhabaÇok yeni daha bebeğin seninle iki günde bir kan ver artışı bak
teÇok yeni daha bebeğin seninle iki günde bir kan ver artışı bak