• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Gizemihra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
15
1
1
30
Merhaba arkadaşlar adet günüme 2 gün var 3 tane kaset test yaptım silik pozitif çıktı bugün kan verdim yarın almam lazım sonucu ama ben e nabizdan baktım referansta hiç birşey yazmıyor değer de 0 yazıyor acaba doktor onayı mi bekliyor hiç birşey yazmıyor değerde yaşayan var mi
IMG_20210615_200325.webp

Merhaba arkadaşlar adet günüme 2 gün var 3 tane kaset test yaptım silik pozitif çıktı bugün kan verdim yarın almam lazım sonucu ama ben e nabizdan baktım referansta hiç birşey yazmıyor değer de 0 yazıyor acaba doktor onayı mi bekliyor hiç birşey yazmıyor değerde yaşayan var miEki Görüntüle 2871104
Kuzum e nabız görüntünü atabilir misin bi

Merhaba arkadaşlar adet günüme 2 gün var 3 tane kaset test yaptım silik pozitif çıktı bugün kan verdim yarın almam lazım sonucu ama ben e nabizdan baktım referansta hiç birşey yazmıyor değer de 0 yazıyor acaba doktor onayı mi bekliyor hiç birşey yazmıyor değerde yaşayan var miEki Görüntüle 2871104
Bu kuruma çizgisine benziyor maalesef canım kaç dk da çıkmıştı hep bende böyle kuruma çizgisi çıkardı 😟

Back
X