• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

GamzeSd

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
108
44
18
29
Merhaba arkadaşlar. Adetim 2 gün gecikti. 2 gündür karnımda sertlik, göğsümde özellikle ucunda ağrım, ara ara da adet sancıma benzer hafif ağrım ve vücut ısısında artış oluyor. Yarın test yapacağım ama dayanamadım sizce gebe miyim?

Belirtilerini yaşıyorsunuz olma ihtimaliniz yüksek hayırlısı olsun inşallah 🤗

Olabilir buraya atın test yapıp inşallah vardır

Merhaba arkadaşlar. Adetim 2 gün gecikti. 2 gündür karnımda sertlik, göğsümde özellikle ucunda ağrım, ara ara da adet sancıma benzer hafif ağrım ve vücut ısısında artış oluyor. Yarın test yapacağım ama dayanamadım sizce gebe miyim?

Belirtilerini yaşıyorsunuz olma ihtimaliniz yüksek hayırlısı olsun inşallah 🤗
İnşallah vardır 🤲 teşekkür ederim

Yaparsanız çıkar büyük ihtimalle

Yaptım testı ama fotoğraf ekleyemiyorum.testin şeffaf kısmı biraz kayık gibi. 2. Çizgi 1. Dk da falan oluştu sonra silindi. Bilmiyorum test mı bozuk yok mu gerçekten ama 3. Günüme girdim halen olmadım adet.
Foto program dan yüklenmiyor Google dan girip yükleyin

Eklentiler

• IMG_20210528_080532.webp
    IMG_20210528_080532.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 34
Çizgilerin üstündeki şeffaf jelatin çıkması gereken 2. Çizginin köşesine doğru biraz kaymış gibi sonradan farkettim. Sizce nedir?

Back
X