- 26 Mayıs 2021
- 108
- 44
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Adetim 2 gün gecikti. 2 gündür karnımda sertlik, göğsümde özellikle ucunda ağrım, ara ara da adet sancıma benzer hafif ağrım ve vücut ısısında artış oluyor. Yarın test yapacağım ama dayanamadım sizce gebe miyim?
İnşallah vardırBelirtilerini yaşıyorsunuz olma ihtimaliniz yüksek hayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallahOlabilir buraya atın test yapıp inşallah vardır
Yarın testi yapacağım inşallahTest yapın varsa cikar.
Belirtilerini yaşıyorsunuz olma ihtimaliniz yüksek hayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallah vardırteşekkür ederim
Ayın 18inde yaptığım test buydu
Yaparsanız çıkar büyük ihtimalleMerhaba arkadaşlar. Adetim 2 gün gecikti. 2 gündür karnımda sertlik, göğsümde özellikle ucunda ağrım, ara ara da adet sancıma benzer hafif ağrım ve vücut ısısında artış oluyor. Yarın test yapacağım ama dayanamadım sizce gebe miyim?
İnşallahYaparsanız çıkar büyük ihtimalle
Orda da biraz belli sankiAyın 18inde yaptığım test buydu
Hadi inşallah yaOrda da biraz belli sanki
Olabilir buraya atın test yapıp inşallah vardır
Yaptım testı ama fotoğraf ekleyemiyorum.testin şeffaf kısmı biraz kayık gibi. 2. Çizgi 1. Dk da falan oluştu sonra silindi. Bilmiyorum test mı bozuk yok mu gerçekten ama 3. Günüme girdim halen olmadım adet.Test yapmayı unutmayın![]()
Foto program dan yüklenmiyor Google dan girip yükleyinYaptım testı ama fotoğraf ekleyemiyorum.testin şeffaf kısmı biraz kayık gibi. 2. Çizgi 1. Dk da falan oluştu sonra silindi. Bilmiyorum test mı bozuk yok mu gerçekten ama 3. Günüme girdim halen olmadım adet.
Foto program dan yüklenmiyor Google dan girip yükleyin
3 gün geciktiBen birsey göremedim kaç gün var adete
Gecikme varsa daha belirgin çıkmalıydi canım3 gün gecikti