Hamile miyim?

Sudenurxxx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
10
3
1
22
Merhabalar adetim gecikti son 22 şubat da belirtileri vardi hic dusunmedim olabilir mi olmaz mi diye testi aticam bakar mısınız varmi

Eklentiler

• IMG-20210430-WA0056.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhabalar adetim gecikti son 22 şubat da belirtileri vardi hic dusunmedim olabilir mi olmaz mi diye testi aticam bakar mısınız varmi
Bu ikinci çizgi kaç dakika içinde çıktı ? Hemen çıktı ise gebelik vardır ama saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisidir ki test baya sarılaşmış kuruma çizgisi gibi

Bu ikinci çizgi kaç dakika içinde çıktı ? Hemen çıktı ise gebelik vardır ama saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisidir ki test baya sarılaşmış kuruma çizgisi gibi
Ilk baş da negatif cikti üzülmüştüm testi biraktim geldim tekrar lavabo ya silik çıkmış di

Ilk baş da negatif cikti üzülmüştüm testi biraktim geldim tekrar lavabo ya silik çıkmış di
Canım lütfen bana kırılma ama bence kuruma çizgisi. İnan ben de bu çizgiyi o kadar çok görüyorum ki. Ve kuruma çizgisi olduğunu bile bile ümitleniyorum. Saatler sonra çıktıysa umutlanıp üzülme pozitif demek için hemen çıkması lazım ya da 10 dakika içinde

Inan ki yuvamın tekrar gelmesini cok istiyom esimle ayrıyız cocugum olsun diye cok dua ediyorum c.c allaha

Inan ki yuvamın tekrar gelmesini cok istiyom esimle ayrıyız cocugum olsun diye cok dua ediyorum c.c allaha
Allah yardımcın olsun canım İnşaAllah vardır. Tabi belli de olmaz. Kan testi daha kesin sonuç verir. Sen yine dikkat et kendine stres yapma. İnşaAllah tüm sorunların düzelir

Canım son adetiniz 22 Şubat'sa ben belirgin bir çift çizgi beklerdim ..bana kuruma çizgisi gibi geldi..birde bu zamana kadar neden kan testi vermediniz

Canım son adetiniz 22 Şubat'sa ben belirgin bir çift çizgi beklerdim ..bana kuruma çizgisi gibi geldi..birde bu zamana kadar neden kan testi vermediniz
22 şubat.da verdim ilk yaptigimda yoktu bdaha yaptm boyle çıktı bu testi de 20 nisan da yaptim tekrar

22 şubat.da verdim ilk yaptigimda yoktu bdaha yaptm boyle çıktı bu testi de 20 nisan da yaptim tekrar
Anladım..gecikmeniz çok fazla moralinizi de bozmak istemem ama bana yok gibi geldi..fakat belkide olmaz siz en kısa sürede kan testi verin bence ..inşallah gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…