• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

BirMelek33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
73
48
3
Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim bu ay adet olmama henüz daha çok varken iki memem olağan dışı büyüdü sertleşti ve dokunulmayacak derecede ağrımaya başladı giydiklerim bile acimasina neden oluyor ve hafif sarıya kaçan bir akıntım oldu birkaç gün sonra beyaza döndü meme ağrısı bir haftadan fazladır sürüyor dayanilmayacak gibi ara ara yoklayan kaşık ağrım var test yapmaya korkuyorum böyle belirti yaşayan var mı yardimci olun lutfenn

Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim bu ay adet olmama henüz daha çok varken iki memem olağan dışı büyüdü sertleşti ve dokunulmayacak derecede ağrımaya başladı giydiklerim bile acimasina neden oluyor ve hafif sarıya kaçan bir akıntım oldu birkaç gün sonra beyaza döndü meme ağrısı bir haftadan fazladır sürüyor dayanilmayacak gibi ara ara yoklayan kaşık ağrım var test yapmaya korkuyorum böyle belirti yaşayan var mı yardimci olun lutfenn
Ayni belirtileri bende yaşıyorum bu gun regl günüm eger olmazsam yarin sabah test yapacagim umarim guzel haberler alırız

regl icin daha cok ise yummurtlama agrilari olabilirmi
Şu an bata 4 gün kaldı göğüs ağrısı 1 haftadan fazladır var ve çok büyüdü normalde bata 2 gün kala hafif sızlar geçerdi iki katı büyüdü ve damarları görebiliyorum su an

Benim de adete yakın hep büyür ağrır göğüslerim. İnşallah hamilesinizdir ama adet belirtisi de olanişriö

Benim de adete yakın hep büyür ağrır göğüslerim. İnşallah hamilesinizdir ama adet belirtisi de olanişriö
Adete 2 gün kala olur benim hafif sızlar adet olunca geçerdi hemen hemen on gündür şiddetli ağrılı

Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim bu ay adet olmama henüz daha çok varken iki memem olağan dışı büyüdü sertleşti ve dokunulmayacak derecede ağrımaya başladı giydiklerim bile acimasina neden oluyor ve hafif sarıya kaçan bir akıntım oldu birkaç gün sonra beyaza döndü meme ağrısı bir haftadan fazladır sürüyor dayanilmayacak gibi ara ara yoklayan kaşık ağrım var test yapmaya korkuyorum böyle belirti yaşayan var mı yardimci olun lutfenn bata 4 gün kaldı hemen hemen on gündür böyle sancılı göğsüm damarlarıda belirginleşti gibi
Canım test yaptın mı ne çıktı sonuç? İnş güzel haberlerini verirsin

Back