Dnzmrcck Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2019 87 26 18 29 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dnzmrcck #1 Arkadaşlar yerleşme kanaması gibi bı kanamam oldu bugün 6 gün oldu kan testi yaptırdım 0.81 çıktı acaba gebelik var mı yükselir mi değerim
Arkadaşlar yerleşme kanaması gibi bı kanamam oldu bugün 6 gün oldu kan testi yaptırdım 0.81 çıktı acaba gebelik var mı yükselir mi değerim
G gzde_ank Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 24 6 36 31 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dnzmrcck #2 Dnzmrcck .!.: Arkadaşlar yerleşme kanaması gibi bı kanamam oldu bugün 6 gün oldu kan testi yaptırdım 0.81 çıktı acaba gebelik var mı yükselir mi Genişletmek için tıkla... Min 5 olmasi gerek canim bazen kimyasal gebelik olabiliyor. 2-3gun sonra tekrar test yaptir bence canim
Dnzmrcck .!.: Arkadaşlar yerleşme kanaması gibi bı kanamam oldu bugün 6 gün oldu kan testi yaptırdım 0.81 çıktı acaba gebelik var mı yükselir mi Genişletmek için tıkla... Min 5 olmasi gerek canim bazen kimyasal gebelik olabiliyor. 2-3gun sonra tekrar test yaptir bence canim
Dnzmrcck Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2019 87 26 18 29 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dnzmrcck #3 gzde_ank .!.: Min 5 olmasi gerek canim bazen kimyasal gebelik olabiliyor. 2-3gun sonra tekrar test yaptir bence canim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm 3 4 gün sonra tekrar yaptiricam
gzde_ank .!.: Min 5 olmasi gerek canim bazen kimyasal gebelik olabiliyor. 2-3gun sonra tekrar test yaptir bence canim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm 3 4 gün sonra tekrar yaptiricam