Hamile miyim

Adet geciktimi canim ? Batma sadece hamilelikte olmaz yumurtalirini uşutmuştursun ya d aidrar yollarini ya adet goreceksin diye dir hani bizi bi aydinlarsan :)
8 Ocakta adetim son günü ilişkiye girdim içime boşalmadı ama korktum doğum kontrol hapı içtim 2 gün 2 şer tane sonra bıraktım 3 gün sonra tekrar adet oldum adetim bittikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı emin olmadım ilerleyen günlerde 2 kere daha gebelik testi yaptım negatif çıktı 8 şubatta adet oldum pembe ve kahverengiydi ertesi gün kırmızı oldu 3 günde bitti sizce hamile olma ihtimalim var mı acil cevap verir misiniz ?

Evet olur canım test yap
8 Ocakta adetim son günü ilişkiye girdim içime boşalmadı ama korktum doğum kontrol hapı içtim 2 gün 2 şer tane sonra bıraktım 3 gün sonra tekrar adet oldum adetim bittikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı emin olmadım ilerleyen günlerde 2 kere daha gebelik testi yaptım negatif çıktı 8 şubatta adet oldum pembe ve kahverengiydi ertesi gün kırmızı oldu 3 günde bitti sizce hamile olma ihtimalim var mı acil cevap verir misiniz ?

Yok canim :) hap almişsin o yuzden duzenin bozulmus sikinti yapma.sikinti stres de adet bozukluguna yol acar hamile olsan suana kadar coktan cikardi ki negativ

Testlerinde negatifse İçine de boşalmadıysa olmaz diye düşünüyorum çnkü adetten 14 gün snra yumurta çatlar ve hamile kalma sansı yüksek olur tabi allah nasip ederse herşey olur allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…