Hamile miyim?

znnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
7
1
1
31
RESİMLİ YERLEŞME KANAMASI MI?
Bayanlar merhaba aranıza yeni katılıyorum regli olmama 6 gün vardı dün damla şeklinde soluk bi renk geldi bugün aynı şey tekrar oldu acaba hamile olabilir miyim? Af dileyerek fotoğraf bırakıyorum.

Son düzenleme:
YERLEŞME KANMASI ADETTEN 4-6 GÜN ÖNCE OLURMUŞ GENELDE AMA SİZİNKİ BİRAZ KIRMIZI GİBİ DURUYOR EMİNDE OLAMADIM HİÇ BU SADECE PEÇETEYE Mİ BULAŞTI YOKSA İÇ ÇAMAŞIRINIZA GEÇMİŞMİYDİ

Lavaboda sildiğimde peçeteye geldi bende emin olamadım dün de böyle oldu be bir daha böyle bi şey gelmedi gün boyunca

Yani kırmızı gibi de duruyo bende emin olamadım ama bencede test yapım yada gün içinde artabilir belki
Bide başlığa resimli yerleşme kanaması mı ? diye not düşerseniz daha iyi olur

Lavaboda sildiğimde peçeteye geldi bende emin olamadım dün de böyle oldu be bir daha böyle bi şey gelmedi gün boyunca
canım yerleşme kanaması sadece peçeteye bulaşıyormuş ve adetten önce oluyor senin ki biraz kırmızı emin olamadım adetini bekle istersen adet gününde 1 gün önce bile kaset testte çıkar bence

6 gün kala gebelik çıkmaz ki baya bi erken döllenmesi lazım zaten 14 günde Rahime ancak yerleşiyor bebek
Kana geçiyo
Sonra idrara geçiyo
bence daha var belli olmasına
Ama rengi kırmızı daha pembe yada kahvemsi oluyo benim bildigim
6 GÜN KALMIS EGER HAMILEYSE CIKAR

canım yerleşme kanaması sadece peçeteye bulaşıyormuş ve adetten önce oluyor senin ki biraz kırmızı emin olamadım adetini bekle istersen adet gününde 1 gün önce bile kaset testte çıkar bence
Teşekkür ederim umarım güzel haberler alırım da burda sizinle paylaşırım :)

Dün pembeyle birlikte kahverengi ip şeklinde de geldi az şekilde o yüzden şüphelendim bende ama bugün bu renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…