Test yaptırdın mı hiçBayanlar merhaba aranıza yeni katılıyorum regli olmama 6 gün vardı dün damla şeklinde soluk bi renk geldi bugün aynı şey tekrar oldu acaba hamile olabilir miyim? Af dileyerek fotoğraf bırakıyorum. Eki Görüntüle 2778785
Hayır tedirginim ya çıkmazsa diye hayal kırıklığına uğramak istemiyorum regli olmadan yapılan testler var mı?Test yaptırdın mı hiç
eger hamılelık varsa ezcaneden alacagın 5 tl lık testte cıkıyor canım benim öyle olduTest yaptırdın mı hiç
YERLEŞME KANMASI ADETTEN 4-6 GÜN ÖNCE OLURMUŞ GENELDE AMA SİZİNKİ BİRAZ KIRMIZI GİBİ DURUYOR EMİNDE OLAMADIM HİÇ BU SADECE PEÇETEYE Mİ BULAŞTI YOKSA İÇ ÇAMAŞIRINIZA GEÇMİŞMİYDİBayanlar merhaba aranıza yeni katılıyorum regli olmama 6 gün vardı dün damla şeklinde soluk bi renk geldi bugün aynı şey tekrar oldu acaba hamile olabilir miyim? Af dileyerek fotoğraf bırakıyorum. Eki Görüntüle 2778785
Lavaboda sildiğimde peçeteye geldi bende emin olamadım dün de böyle oldu be bir daha böyle bi şey gelmedi gün boyuncaYERLEŞME KANMASI ADETTEN 4-6 GÜN ÖNCE OLURMUŞ GENELDE AMA SİZİNKİ BİRAZ KIRMIZI GİBİ DURUYOR EMİNDE OLAMADIM HİÇ BU SADECE PEÇETEYE Mİ BULAŞTI YOKSA İÇ ÇAMAŞIRINIZA GEÇMİŞMİYDİ
Yani kırmızı gibi de duruyo bende emin olamadımBayanlar merhaba aranıza yeni katılıyorum regli olmama 6 gün vardı dün damla şeklinde soluk bi renk geldi bugün aynı şey tekrar oldu acaba hamile olabilir miyim? Af dileyerek fotoğraf bırakıyorum. Eki Görüntüle 2778785
Regli gecikmesinden sonra yapılmıyor muydu oeger hamılelık varsa ezcaneden alacagın 5 tl lık testte cıkıyor canım benim öyle oldu
canım yerleşme kanaması sadece peçeteye bulaşıyormuş ve adetten önce oluyor senin ki biraz kırmızı emin olamadım adetini bekle istersen adet gününde 1 gün önce bile kaset testte çıkar benceLavaboda sildiğimde peçeteye geldi bende emin olamadım dün de böyle oldu be bir daha böyle bi şey gelmedi gün boyunca
6 GÜN KALMIS EGER HAMILEYSE CIKAR
Teşekkür ederim umarım güzel haberler alırım da burda sizinle paylaşırım :)canım yerleşme kanaması sadece peçeteye bulaşıyormuş ve adetten önce oluyor senin ki biraz kırmızı emin olamadım adetini bekle istersen adet gününde 1 gün önce bile kaset testte çıkar bence
Dün pembeyle birlikte kahverengi ip şeklinde de geldi az şekilde o yüzden şüphelendim bende ama bugün bu renk6 gün kala gebelik çıkmaz ki baya bi erken döllenmesi lazım zaten 14 günde Rahime ancak yerleşiyor bebek
Kana geçiyo
Sonra idrara geçiyo
bence daha var belli olmasına
Ama rengi kırmızı daha pembe yada kahvemsi oluyo benim bildigim
hakkında hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim umarım güzel haberler alırım da burda sizinle paylaşırım :)
Geçen ay bende de öyle olmuştu sonra kırmızıya dönmüştüDün pembeyle birlikte kahverengi ip şeklinde de geldi az şekilde o yüzden şüphelendim bende ama bugün bu renk
İnşallah canımGeçen ay bende de öyle olmuştu sonra kırmızıya dönmüştü
İnşallah sizde öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?