Olabilir de olmayabilir de. Test yapmalisiniz.Merhaba kızlar bu gün adet olmam gerekırdı ama olmadım. Sol kasıgımda agrı varAra ara sancı tutuyor adet oldum dıyorum bakıyorum bişey yok . 1 aya yakın bel agrım çok var ve yumurtlama dönemımı çok iyi hıssettım. Yumurtlamadan sonra ki hafta sancılar devam etti . Bel agrım var şuan hafif bas dönmelerım ve mide ekşimesı sizce olabılir mı ?
Kaç gün beklemem gerekıyor test için çokta umutlanmak istemıyorumOlabilir de olmayabilir de. Test yapmalisiniz.
Son adetin ilk gününü 1 diye sayarak 35. Günde test yapin der takip ettigim hekim. Burada da çoğunlukla geciktiginiz gun test yapin denir. Yunurtlama gunu belliyse uzerine 14 gun say. 14. Gun bat günüdür. Ona gore gecikmişsen test yap bence.Kaç gün beklemem gerekıyor test için çokta umutlanmak istemıyorum
Senin yazdiklarinin aynisini yasadim buay ,tek fark mide eksimesi yok bnde.adet gunum ise yarin. Ben 5_6gun gecmeden yapmam.(Tabi gecikme yasarsam.)Erken test yaparsan silikte cikabilir, hic cikmayadabilir.Sonra bu koyulasacakmi? Yok kimyasal mi oldu?Dusunur durursun.insallahhhhh hamilelik tir belirtilerin.❣Merhaba kızlar bu gün adet olmam gerekırdı ama olmadım. Sol kasıgımda agrı varAra ara sancı tutuyor adet oldum dıyorum bakıyorum bişey yok . 1 aya yakın bel agrım çok var ve yumurtlama dönemımı çok iyi hıssettım. Yumurtlamadan sonra ki hafta sancılar devam etti . Bel agrım var şuan hafif bas dönmelerım ve mide ekşimesı sizce olabılir mı ?
Bu ben, tam olarak benSonra bu koyulasacakmi? Yok kimyasal mi oldu?Dusunur durursun.
Evet . Umarım gecikir adetin ve güzel haberi alırsn. Benım gecen ayda adetım 3 gun erken basladı hatta çok şaşırdım yerleşme falan sandım sonra 3 gun kanamam oldu ama normalden çok az hatta eşim bıle şaşırdı sancım bıle bıle çok hafifti . Normalde işten ıızn alıp çıkardım .Senin yazdiklarinin aynisini yasadim buay ,tek fark mide eksimesi yok bnde.adet gunum ise yarin. Ben 5_6gun gecmeden yapmam.(Tabi gecikme yasarsam.)Erken test yaparsan silikte cikabilir, hic cikmayadabilir.Sonra bu koyulasacakmi? Yok kimyasal mi oldu?Dusunur durursun.insallahhhhh hamilelik tir belirtilerin.❣
Amiinnn insaallahEvet . Umarım gecikir adetin ve güzel haberi alırsn. Benım gecen ayda adetım 3 gun erken basladı hatta çok şaşırdım yerleşme falan sandım sonra 3 gun kanamam oldu ama normalden çok az hatta eşim bıle şaşırdı sancım bıle bıle çok hafifti . Normalde işten ıızn alıp çıkardım .inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsn
Ewet ,sensin bu.Bu ben, tam olarak ben
En doğrusu valla dayanabilirsen helal olsun sanaEwet ,sensin bu.buay kendime kiyak geccem.Varsa o buyursun ben burdayim desin. biktim ayrica, si...ti , cubuktu ,silik cizgiydi.
En doğrusu valla dayanabilirsen helal olsun sana
Zaten hep vazgeçtiğimiz anlarda gelmez mi bu miniklerzaten buay ovulasyon test ile takip bile yapmadim sadece igneyi vurdugum gun baktim caktirmadan. testte yapmiyom kiiiii .
InsaallahZaten hep vazgeçtiğimiz anlarda gelmez mi bu miniklerşaka falan bir yana Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Merhaba baş dönmesi hariç benim belirtilerde aynıydı Adetim 2 gün gecikince yaptım ve bayağı kırmızı çizgi çıktı. Yarın yapın inşallah bebek varsa çıkarMerhaba kızlar bu gün adet olmam gerekırdı ama olmadım. Sol kasıgımda agrı varAra ara sancı tutuyor adet oldum dıyorum bakıyorum bişey yok . 1 aya yakın bel agrım çok var ve yumurtlama dönemımı çok iyi hıssettım. Yumurtlamadan sonra ki hafta sancılar devam etti . Bel agrım var şuan hafif bas dönmelerım ve mide ekşimesı sizce olabılir mı ?
Merhaba baş dönmesi hariç benim belirtilerde aynıydı Adetim 2 gün gecikince yaptım ve bayağı kırmızı çizgi çıktı. Yarın yapın inşallah bebek varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?