U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 26 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #1 Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz
I ilkimgnc Evli mutlu çocuklu :) Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 2.144 767 123 32 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #2 Ustaozlem .!.: Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz Eki Görüntüle 2738228 Genişletmek için tıkla... Canım çok baktım ama göremedim ben. Bu erkem gebelik testi mı normal test mi..erken gebelik testi ise baya çıkarması lazımdı adet güni
Ustaozlem .!.: Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz Eki Görüntüle 2738228 Genişletmek için tıkla... Canım çok baktım ama göremedim ben. Bu erkem gebelik testi mı normal test mi..erken gebelik testi ise baya çıkarması lazımdı adet güni
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #3 Ustaozlem .!.: Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz Eki Görüntüle 2738228 Genişletmek için tıkla... Ben çok silik bir çizgi gördüm 2 gün sonra tekrarlamalisiniz
Ustaozlem .!.: Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz Eki Görüntüle 2738228 Genişletmek için tıkla... Ben çok silik bir çizgi gördüm 2 gün sonra tekrarlamalisiniz
U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 26 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #4 Visneli_Turtam .!.: Ben çok silik bir çizgi gördüm 2 gün sonra tekrarlamalisiniz Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ablam da gördü ama telefondan atınca gözükmüyor dediler başka sitede de sordum siz gördünüz mü
Visneli_Turtam .!.: Ben çok silik bir çizgi gördüm 2 gün sonra tekrarlamalisiniz Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi ablam da gördü ama telefondan atınca gözükmüyor dediler başka sitede de sordum siz gördünüz mü
I ilkimgnc Evli mutlu çocuklu :) Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 2.144 767 123 32 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #5 Hayal meyal simdi bende gordum
U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 26 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #6 melekdiliyorum2016 .!.: Canım çok baktım ama göremedim ben. Bu erkem gebelik testi mı normal test mi..erken gebelik testi ise baya çıkarması lazımdı adet güni Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi 2 gündğr adet ağrısı çekiyorum bendw anlamadım var mı yök mu
melekdiliyorum2016 .!.: Canım çok baktım ama göremedim ben. Bu erkem gebelik testi mı normal test mi..erken gebelik testi ise baya çıkarması lazımdı adet güni Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi 2 gündğr adet ağrısı çekiyorum bendw anlamadım var mı yök mu
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #7 Ustaozlem .!.: Gerçekten mi ablam da gördü ama telefondan atınca gözükmüyor dediler başka sitede de sordum siz gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Yakinlastirim az sağa sola kaydirdim gördüm çok çok silik o yuzden 2 sonra tekrar bakmalısın bu süre zarfında ağır kaldirma ilaç alma
Ustaozlem .!.: Gerçekten mi ablam da gördü ama telefondan atınca gözükmüyor dediler başka sitede de sordum siz gördünüz mü Genişletmek için tıkla... Yakinlastirim az sağa sola kaydirdim gördüm çok çok silik o yuzden 2 sonra tekrar bakmalısın bu süre zarfında ağır kaldirma ilaç alma
U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 26 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #8 Visneli_Turtam .!.: Yakinlastirim az sağa sola kaydirdim gördüm çok çok silik o yuzden 2 sonra tekrar bakmalısın bu süre zarfında ağır kaldirma ilaç alma Genişletmek için tıkla... Tamam canım teşekkür ederim
Visneli_Turtam .!.: Yakinlastirim az sağa sola kaydirdim gördüm çok çok silik o yuzden 2 sonra tekrar bakmalısın bu süre zarfında ağır kaldirma ilaç alma Genişletmek için tıkla... Tamam canım teşekkür ederim
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #9 Ustaozlem .!.: Tamam canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim herşey gönlünüzce olsun sağlıklidir inşallah süreciniz güzel ilerler.
Ustaozlem .!.: Tamam canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim herşey gönlünüzce olsun sağlıklidir inşallah süreciniz güzel ilerler.
U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 26 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #10 Visneli_Turtam .!.: Rica ederim herşey gönlünüzce olsun sağlıklidir inşallah süreciniz güzel ilerler. Genişletmek için tıkla... İnşallah sizce hiç olmasa böyle görebilir miyim elimde çok net gözüküyor
Visneli_Turtam .!.: Rica ederim herşey gönlünüzce olsun sağlıklidir inşallah süreciniz güzel ilerler. Genişletmek için tıkla... İnşallah sizce hiç olmasa böyle görebilir miyim elimde çok net gözüküyor
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #11 Ustaozlem .!.: İnşallah sizce hiç olmasa böyle görebilir miyim elimde çok net gözüküyor Genişletmek için tıkla... Çıkmazdı canım ama yinede pek umitlenme sonra üzülme iki gün sonra yine yap daha iyi cikar
Ustaozlem .!.: İnşallah sizce hiç olmasa böyle görebilir miyim elimde çok net gözüküyor Genişletmek için tıkla... Çıkmazdı canım ama yinede pek umitlenme sonra üzülme iki gün sonra yine yap daha iyi cikar
E EbrarAsell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 2.319 2.058 53 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi UstaOzlem #12 Ustaozlem .!.: Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz Eki Görüntüle 2738228 Genişletmek için tıkla... Testin rengiyle oynuyolarya golge gibi biseyler oluyo oyle yap at birde. bu sekilde bende goremedim.
Ustaozlem .!.: Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz Eki Görüntüle 2738228 Genişletmek için tıkla... Testin rengiyle oynuyolarya golge gibi biseyler oluyo oyle yap at birde. bu sekilde bende goremedim.