Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok baktım ama göremedim ben. Bu erkem gebelik testi mı normal test mi..erken gebelik testi ise baya çıkarması lazımdı adet güniBugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz
Eki Görüntüle 2738228
Ben çok silik bir çizgi gördüm 2 gün sonra tekrarlamalisinizBugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz
Eki Görüntüle 2738228
Gerçekten mi ablam da gördü ama telefondan atınca gözükmüyor dediler başka sitede de sordum siz gördünüz müBen çok silik bir çizgi gördüm 2 gün sonra tekrarlamalisiniz
Erken gebelik testi 2 gündğr adet ağrısı çekiyorum bendw anlamadım var mı yök muCanım çok baktım ama göremedim ben. Bu erkem gebelik testi mı normal test mi..erken gebelik testi ise baya çıkarması lazımdı adet güni
Yakinlastirim az sağa sola kaydirdim gördüm çok çok silik o yuzden 2 sonra tekrar bakmalısın bu süre zarfında ağır kaldirma ilaç almaGerçekten mi ablam da gördü ama telefondan atınca gözükmüyor dediler başka sitede de sordum siz gördünüz mü
Tamam canım teşekkür ederimYakinlastirim az sağa sola kaydirdim gördüm çok çok silik o yuzden 2 sonra tekrar bakmalısın bu süre zarfında ağır kaldirma ilaç alma
Rica ederim herşey gönlünüzce olsun sağlıklidir inşallah süreciniz güzel ilerler.Tamam canım teşekkür ederim![]()
İnşallah sizce hiç olmasa böyle görebilir miyim elimde çok net gözüküyorRica ederim herşey gönlünüzce olsun sağlıklidir inşallah süreciniz güzel ilerler.
Çıkmazdı canım ama yinede pek umitlenme sonra üzülme iki gün sonra yine yap daha iyi cikarİnşallah sizce hiç olmasa böyle görebilir miyim elimde çok net gözüküyor
Testin rengiyle oynuyolarya golge gibi biseyler oluyo oyle yap at birde. bu sekilde bende goremedim.Bugün adet günüm test elindeyken çok çok silik çizgi görüyorum sizde görüyor musnuz
Eki Görüntüle 2738228