• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Selanik960

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
60
12
8
Adetim 6 gün gecikti yeni evliyim esim korunuyor bebek istemiyoruz karin ve bel agrilarim var mevsimsel mi yoksa hamile miyim bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum adet sokturucu bildiginiz kürler var mi yardimci olur musunuz napmayaliyim

Birincisi nasıl korunuyorsunuz. İkincisi test yapıp hamile olup olmadığınızı bilmeden böyle şeyler kullanmak zararlı olabilir önce test yapın

Prezervatif yontemiyle korunuyoruz test yapip pozitif gorursem cok moralm bozulur diye yapamiyorum
İyi de pozitifse qozitiftir yani yapacak birşey.yok
.hamilelik varsa ne kadar beklersen bekle sonuç değişmez. Enazından heden adet olmadığın bilip ona göre gerekem tedaviyi uyugularsın. Ayrıca prezervatifte delık, yırtılma veya kaçak yoksa hamile değilsindir zaten. Test yapın.

test yapmayıp adet söktürücü alsanız o da bebeği tam düşüremese Allah korusun sizi zehirlese ne olacak?
bence ilk önce test yapın bebek varsa da bir doktora gidin. kürtaj olun.

Gebe olabileceğinizi düşünmüyorum ama ihtimal her zaman ihtimaldir bence bir test yapın akabinde soğan kürü yapabilirsiniz

Siz böyle stres yaptıkça adetiniz daha da gecikir gidin test alın, bir şey varsa bekledikçe yok olup gitmez 🤣

Back