amin inşallahBiraz daha bekle canım 6 gün varken böyle silik çizgi çıkıyorsa koyulaşacaktır inşallah2 gün sonra tekrarla testi daha koyu çizgi çıkarsa kan ver derim rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah ❤
Dayanamayıp testim içini açtım birde belim kopuyo resmenBiraz daha bekle canım 6 gün varken böyle silik çizgi çıkıyorsa koyulaşacaktır inşallah2 gün sonra tekrarla testi daha koyu çizgi çıkarsa kan ver derim rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah ❤
Dayanamayıp testim içini açtım birde belim kopuyo resmenbeklemek çok zor ya
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun kan testi yaptırsam çıkar mı acaba birde sonucu ne zaman verirlerkiEvet var çizgi ben de görüyorum canım hayırlı olsun inşallahben de şuan testimin koyulaşmasını bekliyorum yarın adet günüm bir kaç gün gecikirsem kan vermeye gideceğim ☺ İnşallah hayırlı haberler alırız ❤
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun kan testi yaptırsam çıkar mı acaba birde sonucu ne zaman verirlerki
Kan testinde çıkar mı pekiÜzmek istemem ama bu erken gebelik testleri kendi cizgisi ni gösteriyor benım de basıma cok geldi kör olurdum bakarkeneğer bişe varsada erken bence 3 4 gun varken bak
Onda ufak ta olsa cıkar kesin sonuç ama onun içinde 4 gun kala yapmanı oneririm bazı embriyolar yumurtlamadan 10 gun sonra yerlesişiyor ozaman beta hgc artmaya başlıyor yani şuan ikisi içinde erken benceKan testinde çıkar mı peki
Beklediğiniz adet süresinden 3gün sonra yaptırın kan tahlilinde çıkar inşallah gönlünüzce olsunKan testinde çıkar mı peki
Bugün tekrar yaptım test bu şekil çıktıBeklediğiniz adet süresinden 3gün sonra yaptırın kan tahlilinde çıkar inşallah gönlünüzce olsun
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü ?Bugün tekrar yaptım test bu şekil çıktı
Adetime 5 gün var hatta burda daha çok belli oluyoCanım yumurtlamanın kaçıncı günü ?
Anladm canımda yumurtlamadan kaçıncı gün o önemliAdetime 5 gün var hatta burda daha çok belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?