• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Slinderwomen

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
128
116
18
27
Merhaba. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle çıplak şekilde ilişkiye girdik ve vajinamın üstüne kenarına boşaldı. Bu olay adetimin son gününde oldu. Üzerinden bir hafta geçti. Şuan sol yumurtalığımda ağrı var iki gündür (regl ağrısı gibi) ve sarı yada beyaza dönük fazlaca akıntı geliyor. Ayrıca ishalim ve idrar yaparken acı hissediyorum üşütmüşüm gibi. İnternette okuduğumda yumurtlama ağrısı denilebiliyor yada mikrop kaptığım... Ama herhangi bir kaşıntı yok. Başına gelen varsa düşüncelerini paylaşabilir mi? Ve sürtünme yoluyla hamile kalınır mı. DOKTORA GİDECEK DURUMDA DEĞİLİM.

Merhaba. Erkek arkadaşımla sürtünmeyle çıplak şekilde ilişkiye girdik ve vajinamın üstüne kenarına boşaldı. Bu olay adetimin son gününde oldu. Üzerinden bir hafta geçti. Şuan sol yumurtalığımda ağrı var iki gündür (regl ağrısı gibi) ve sarı yada beyaza dönük fazlaca akıntı geliyor. Ayrıca ishalim ve idrar yaparken acı hissediyorum üşütmüşüm gibi. İnternette okuduğumda yumurtlama ağrısı denilebiliyor yada mikrop kaptığım... Ama herhangi bir kaşıntı yok. Başına gelen varsa düşüncelerini paylaşabilir mi? Ve sürtünme yoluyla hamile kalınır mı. DOKTORA GİDECEK DURUMDA DEĞİLİM.
doktora gıdemezsen burdan bızım senı muayene etmemız de ımkansız oldugu içün o ıkı olasılık dısında bısey oneremıyorum malesef..sana sımdı mıkrop kapmıssın sevgılınden ılıskı yoluyla bulasan hastalıklardan kapmıssındır desem strese soksam ıyı mı? yada aman bısey olmaz dıyıp bı hastalıgın varsa onun tedavısını aksatmana sebep olsam .. gunah. o yuzden surtunurken de mumkun mertebe hastalıktan korunmak ıcın ılla hamılelık de degıl prezervatıf kullansın sevgıln

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayınız, zaten bu içerikle 2 tane konunuz var ve üyeler o konulara cevap yazmış, sürekli aynı konuyu açmanızın size faydası yok zira cevaplar değişmez, üyeler hangi konunuza cevap vereceğini şaşırdı, rica ediyorum bu son olsun.

adetinizin son gününde olmuş, ve 1 hafta geçmiş hayır hamile değilsiniz yumurtlama günündesiniz.
Bu günlerde çıplak şekilde sürtünmeyin. Yoksa 15 gün sonra adetim neden gelmedi diye 10 konu daha açarsınız.

Doktora gidecek durumun yoksa hamile isen de doğum zamanı sancıyla gidersin bişey olmaz 😂zaten bakiresin anlaşılan açıklarsın bakireyim mümkün değil Allah’ın mucizesi der kandırırsın.gecen filmde izledim netflixde (mesih mı ne diyorlardı doğacak çocuğa o geldi aklıma 🤣)
geçmiş olsun eğer var ise hayırlı evlat olsun.
yoksa da ders olsun Sürtünüyorsanız da korunarak yapın ☺️
(vajınismus olup böyle hamıle kalanlar var )

Bu arada hamile kalabılırsın suan hamılemısın bilemem ama bende esımle adet bitince yapmışız tarihler onu işaret ediyor yanı yumurtlamadan oncede hamıle kalınıyor aklında bulunsun 😊

Yine Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Allah Teâlâ kıyamet gününde üç kişiyle konuşmaz, onları temize çıkarmaz, suratlarına bile bakmaz; üstelik onlar korkunç bir azâba uğrarlar.

Bunlar; zina eden ihtiyar, yalan söyleyen hükümdar, kibirlenen fakirdir.” (
Müslim, Îmân 172. Ayrıca bk. Tirmizî, Cennet 25; Nesâî, Zekât 75, 77)

Allahım ya bizim burda denemediğimiz yollar kürler ilaçlar kalmadı geçmiş sürtünmeyle hamile kalır mıyım diyor.. He arkadaşım kalırsın spermler navigasyona çalışıp rotayı varış noktasını buluyor

Bu arada hamile kalabılırsın suan hamılemısın bilemem ama bende esımle adet bitince yapmışız tarihler onu işaret ediyor yanı yumurtlamadan oncede hamıle kalınıyor aklında bulunsun 😊
Sürtünmeyle olmaz

Doktora gidecek durumun yoksa hamile isen de doğum zamanı sancıyla gidersin bişey olmaz 😂zaten bakiresin anlaşılan açıklarsın bakireyim mümkün değil Allah’ın mucizesi der kandırırsın.gecen filmde izledim netflixde (mesih mı ne diyorlardı doğacak çocuğa o geldi aklıma 🤣)
geçmiş olsun eğer var ise hayırlı evlat olsun.
yoksa da ders olsun Sürtünüyorsanız da korunarak yapın ☺
(vajınismus olup böyle hamıle kalanlar var )
O sadece Meryem Ana içindir bence 😁 başka mucize olmaz

Yine Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Allah Teâlâ kıyamet gününde üç kişiyle konuşmaz, onları temize çıkarmaz, suratlarına bile bakmaz; üstelik onlar korkunç bir azâba uğrarlar.

Bunlar; zina eden ihtiyar, yalan söyleyen hükümdar, kibirlenen fakirdir.” (
Müslim, Îmân 172. Ayrıca bk. Tirmizî, Cennet 25; Nesâî, Zekât 75, 77)
:bicak:

Sürtünme yoluyla hamile kalan kadınlar var ama onların sayısı oldukça az. Sen onlardan biri olabilirsin de olmayabilirsin de . Ayağını denk al.

Back