Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmuşsunuz daha ne olsun piskolojiktir ama rahat etmiyecekseniz test yapabilirsinizMerhaba kızlar 1 aydır mide bulantısı ve bas dönmesi yaşıyorum doğal yöntemlerle korunuyoruz geri çekilme hiç içe boşalma olmadı böle bir ihtimal yok dıye düşünüyordum bu yüzden adet olunca tamam kesin değilim dedim Dolu dolu geldi Ama 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi mide bulantım halsizlik bas agrısı karnımda şişkinlik Bacaklarım çok Agrıyor bugun ve aynı zamanda sürekli açlık hissedıyorum Çok fazla lavobaya gıdıyorum gece bile kaç kere kalkıyorum çok garip Böle seyler hissedilir mi benim ki olmayan bişeyi var etmek mi psikoljık mi anlamadım böle Bişi de düşünmüyoruz suanda 8 aydır evliyim Ama olursada nasip Allah kimseye aratmasın isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah![]()
Geri çekilme korunma yömtemi değildir demeye geldim.
Hamile oldugunu zannetmiyorm ama eczaneden 5 tllk bi test al ya canmMerhaba kızlar 1 aydır mide bulantısı ve bas dönmesi yaşıyorum doğal yöntemlerle korunuyoruz geri çekilme hiç içe boşalma olmadı böle bir ihtimal yok dıye düşünüyordum bu yüzden adet olunca tamam kesin değilim dedim Dolu dolu geldi Ama 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi mide bulantım halsizlik bas agrısı karnımda şişkinlik Bacaklarım çok Agrıyor bugun ve aynı zamanda sürekli açlık hissedıyorum Çok fazla lavobaya gıdıyorum gece bile kaç kere kalkıyorum çok garip Böle seyler hissedilir mi benim ki olmayan bişeyi var etmek mi psikoljık mi anlamadım böle Bişi de düşünmüyoruz suanda 8 aydır evliyim Ama olursada nasip Allah kimseye aratmasın isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah![]()
Çok haklısınHamile oldugunu zannetmiyorm ama eczaneden 5 tllk bi test al ya canm![]()
Hadi al yap bizede bildirOlma ihtimali
Çok haklısın2 arada bi derede kaldım alıp negatif cıkıp aklımda Kalmaz en azından
Burayı uzun süresi sıkıldıkça açıp okuyorum her konuda çok güzel bir site insanların birbirlerine umutları fikir alışverişleri çok hoşuma gitti bende aklımda soru işareti varken yazmak istedimBasit bir gebelik testi burdaki yorumlardan daha guvenilir degil mi?
OlurHadi al yap bizede bildir![]()
olurHadi al yap bizede bildir![]()
Test yaptın mı kızzOlur
olur![]()
Adet olmuşsunuz daha ne olsun piskolojiktir ama rahat etmiyecekseniz test yapabilirsiniz
Test yaptirin brnim arkadasimda adet gordu 2.gun kesildi 5.gun domtora gittiginde hamile oldugunu ogrendi kan testinde hamileligin ustune adet olmustu 6 gun suren adeti 2 gun surmustuMerhaba kızlar 1 aydır mide bulantısı ve bas dönmesi yaşıyorum doğal yöntemlerle korunuyoruz geri çekilme hiç içe boşalma olmadı böle bir ihtimal yok dıye düşünüyordum bu yüzden adet olunca tamam kesin değilim dedim Dolu dolu geldi Ama 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi mide bulantım halsizlik bas agrısı karnımda şişkinlik Bacaklarım çok Agrıyor bugun ve aynı zamanda sürekli açlık hissedıyorum Çok fazla lavobaya gıdıyorum gece bile kaç kere kalkıyorum çok garip Böle seyler hissedilir mi benim ki olmayan bişeyi var etmek mi psikoljık mi anlamadım böle Bişi de düşünmüyoruz suanda 8 aydır evliyim Ama olursada nasip Allah kimseye aratmasın isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah![]()
Bende böle şeyler duydum arkadaşlarımdan ve çok şaşırdım adetime suan 2 hafta var kasıklarımda inanılmaz bi agrı ve şeffaf bi akıntım var yapışkan ısrarla test yapmıyorum kendi kendime sacmalam degılsındie napcan test yapıpda diyorum geçiştiriyorum Adet olursam 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum başka bir hastalık olmasın diye bu kaşık agrısı kramplar hiç normal gelmıyorTest yaptirin brnim arkadasimda adet gordu 2.gun kesildi 5.gun domtora gittiginde hamile oldugunu ogrendi kan testinde hamileligin ustune adet olmustu 6 gun suren adeti 2 gun surmustu
Kan verin biBende böle şeyler duydum arkadaşlarımdan ve çok şaşırdım adetime suan 2 hafta var kasıklarımda inanılmaz bi agrı ve şeffaf bi akıntım var yapışkan ısrarla test yapmıyorum kendi kendime sacmalam degılsındie napcan test yapıpda diyorum geçiştiriyorum Adet olursam 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum başka bir hastalık olmasın diye bu kaşık agrısı kramplar hiç normal gelmıyor
Yumurtluyırsunuz hanfendi Yumurtluyırsunuz. Bazen gerçekten okuduklarıma şaşırıyorumBende böle şeyler duydum arkadaşlarımdan ve çok şaşırdım adetime suan 2 hafta var kasıklarımda inanılmaz bi agrı ve şeffaf bi akıntım var yapışkan ısrarla test yapmıyorum kendi kendime sacmalam degılsındie napcan test yapıpda diyorum geçiştiriyorum Adet olursam 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum başka bir hastalık olmasın diye bu kaşık agrısı kramplar hiç normal gelmıyor
Ben korundumGeri çekilme korunma yömtemi değildir demeye geldim.