Hamile miyim???

Charming90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
26
5
36
34
Arkadaşlar 10 gün aferim gecikti. 2.gün gecikti idrar testi yaptım. Negatif. Adetim gelmedi ve 10.gün test yapacaktım baktım leke gelmiş. Hemen test yaptım negatif. Şimdi ise gelmiyor. Ama sonradan sökülerim belki. Ama çok üzgünüm kendimi hamileye hazırlamıştım. Ne yapabilirim. Önerilerinize çok ihtiyacım var

Adetin normalde düzenli mi? Belki geç döllenme olmuş olabilir bu durumda Lekelenme yerleşme kanaması olabilir .

Düzenli sayılır. Son 2 ay düzenliydi. Sınavım var ramazan ayında gece uyumadım online ders yaptım strestten oldu desem 10 gün neden geciksin sık idrara çıktım kasık sancım oldu. Adet belirtisi değil bunlar. Bakalım göreceğiz.

Canım kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim.geç döllenme olmuşsa eğer idrarda en son görünür ama kanda hamile olup olmadığın belli olur.pembemsi-kırmızımsı akıntı bende 7.haftamda gelmişti.onun için yerleşme kanaması olup olmadığı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Hayırlısı inşallah. Stresli olmamam gerekir kontrol ediyorum arada birşey gelmemiş. İnşallah gelmez
İnşallah hamileyimdir. Birkaç gün bekleyim inşallah gelmez. Böyle dua edincede stresten yapmıyorumdur değil mi inşallah

Umudunu kırmak istemem ama benmde adetm düzenliysi taaki son 4 aya kadar 4 ay önce 10 gün kadar gecikti iki günde bir test yaptm 10.gün poztf gördm diğer günü doktra gittim ve beta HCG 0.1 çıktı yani testte bozktu eve gelince kanama başladı ve 4 aydır düzensiz adet oluyorum

İnşallah beklediğin sonucu alırsın canım.Bende de şöyle bir şey olmuştu mesela.bebek için uğraşıyorduk,benim düzenli olan reglim gelmedi.yaşadığım şehirde de devlet hastanesinde acilde gebelik için kan tahlili yapmıuorlarmış çok enteresan bir şekilde.hafta içi de çalışıuordum ve polikliniklere gidecek vaktim olmuyordu.böylelikle diğer adetime tam bir gün kala doktoruma gittim.kan tahlili sonucum koca bir sıfır ve ertesi gün reglim kendiliğinden geldi :/ bazen vücut psikolojikmen de böyle tepkiler verebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…