• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

benreyhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
5
0
1
24
Erkek arkadaşımla 1 hafta önce yakınlaştık. Penisi vajinama değdi ama girmedi ve boşalmadı. Adetim de 4 gün gecikti. Sadece onun zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Mümkün mü?

Erkek arkadaşımla 1 hafta önce yakınlaştık. Penisi vajinama değdi ama girmedi ve boşalmadı. Adetim de 4 gün gecikti. Sadece onun zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Mümkün mü?
Bir beyin yakan soru daha yok değilsin hamile ben hamile kalmak için amuda kalkıcam nerdeyse olmuyor :eek: değdi ama girmedi boşalmadı sev suyu hamile mümkün :silah:

Ayrıca göğüslerimde ağrı, baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım. Ve çok stresli zamanlardan geçiyorum. Bunlarla da alakası olabilir mi? Sa
Bir beyin yakan soru daha yok değilsin hamile ben hamile kalmak için amuda kalkıcam nerdeyse olmuyor :eek: değdi ama girmedi boşalmadı sev suyu hamile mümkün :silah:
[/QUOTE

Sadece bikaç saniyede gerçekten sızmış olması mantıklı mı? Hiç bi sitede cevap bulamadım buna.
Sızsa bile çok düşük ihtimalmiş. İlkinde hemen sperm
Test diye bişey var ondan yaptınmı
karantinada ailemle yaşıyorum ve test alabileceğim bi zaman yok

Sadece bikaç saniyede gerçekten sızmış olması mantıklı mı? Hiç bi sitede cevap bulamadım buna.
Sızsa bile çok düşük ihtimalmiş. İlkinde hemen sperm

karantinada ailemle yaşıyorum ve test alabileceğim bi zaman yok
Piskolojiktir belirtilerin sıtresten gecikmiş olabilir anlatıklarına göre imkansız zaten

Back