• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kizlar adetim 25 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif. En son 10 gün önce yaptım negatif. Ama 4 gündür sürekli terleme sıcak basması var. Ve ara ara hatta sürekli bı baş dönmesi var. Sanki her an öne dusecekmis gibi hissediyorum. Ne olduğunu da anlamıyorum. Yardım edin

25 gun gecikmen varsa gec dolenmeir adet donemine yakin iliskin oldumu ?

gec dollenmen olmusdur sen 5-6 gu sora tekrarlarsin testi ucuz testler var bi suru ben aliyorum adeta 5 gun kala her gun bakiyom

c
Hiç beklemedigim bı hamilelik olur bide çalışıyorum karantina donemindeyiz test alacak yerde yok ne yapacağımı şaşırdım 😔
yyaa sen mutlu ol ki hamilelik olsun canim benim burda binlerle kadinin hayali o biraz bekle karaninde biticek pozitif olun cancagizlarim

Kizlar adetim 25 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif. En son 10 gün önce yaptım negatif. Ama 4 gündür sürekli terleme sıcak basması var. Ve ara ara hatta sürekli bı baş dönmesi var. Sanki her an öne dusecekmis gibi hissediyorum. Ne olduğunu da anlamıyorum. Yardım edin
Cnm inşallah gebelik vardir ama ter basmasi sicaklik adet olamiyorsun diye oluyor yani hamilelik belirtisi degil bilidgim kadariyla insallah yaniliyorumdur ama 25 gun cok uzun bir sure kan verin ya da doktorunuzdan termin alin beklemekle olmaz

Cnm inşallah gebelik vardir ama ter basmasi sicaklik adet olamiyorsun diye oluyor yani hamilelik belirtisi degil bilidgim kadariyla insallah yaniliyorumdur ama 25 gun cok uzun bir sure kan verin ya da doktorunuzdan termin alin beklemekle olmaz
Tatlım bende hemen hastaneye gidip kan testi yaptırmak istiyorum ama duymuşsunuzdur cezaevi çalışanları hep karantinaya alındı ve bende buna dahilim. Yani 2 haftaya kadar ne test ne hastane hiçbir şey yapamıyorum ama halim de hal değil 😔

Back