Merhabalar geçtiğimiz hafta çarşamba günü akşamı lekelenmem oldu bir parmak boyunda kahverengi ile Kızıl arası renkte bir leke geldi Ben de adet olduğumu düşündüm ve sonraki gün sabah erkenden hastaneye gidip hamile kalmaya engel bir durum olup olmadığını öğrenmek için kan verdim o leke haricinde hiçbir şey gelmedi sadece peçete sürdüğümde hafif leke geldi PD hiçbir şekilde Çarşamba akşamından sonra leke gelmedi peçeteye gelmesi de perşembe ve cuma günü oldu Cuma gününden sonra peçetede leke gelmedi tamamen kesildi Pazartesi günü İdrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı kime söylesem yerleşme kanaması olabilir dedi Dünden beri de ara ara Kasıklarımda iğne batması şeklinde kısa süreli kramplar oluyor özellikle dün ters bir hareket yaptım ve sağ kasığımda ağır bir batma Hissettim çok canım yandı bugün de bir iki kere çok hafif batma oldu ve çenem dişlerim inanılmaz ağrıyor ve acıyor Yani bütün her şey o kadar üst üste geldi ki acaba gebelik olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardım edin...