• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

b12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
24
5
86
36
kızlar merhabalar. adetim bugün itibariyle 3.gün oluyo gecikti. adet olmam gereken gün ve bugün kahverengi akıntı oldu. asırı sancım var adet olacak gibi belim de kasığımda ama hala olmadım hamilemiyim dir ki. var mıydı böyle sorunlar yasayanlar TSK simdiden.

Benim de iki gunum geciyor test yaptim negatif😔

azıcık daha bekleyim diyorum. testte gec cıkıyo
canım gecikmişsen yüksek olasılıkla idrar testi sana doğru cevabı verir ama hala olmamaya devam edersen kan testi denersin hamileliği erken farketmekte fayda var kendinizi ilk aylar kollamanız gerek bence Daha fazla gecikme

Bebişin gelmesi için hayırlı bi zaman vardır canım rabbime güven kendini strese sokma çoğu insanın stresten olmuyomuş inşallah 2020 sana bebişle gelsin😚
Insallh tum bekleyenlere bebek getirsin 2020😭😍😘 ben tup bebege basliycam kuzum 2020 de yani persembe gunu

Insallh tum bekleyenlere bebek getirsin 2020😭😍😘 ben tup bebege basliycam kuzum 2020 de yani persembe gunu
Oh çok güzel bi adım herşey vesile canım senin vesilende bu tedavidir belki güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeyim varsa haftaya kendini testte göstericek 😬 hayırlısı olsun cümlemiz için

Oh çok güzel bi adım herşey vesile canım senin vesilende bu tedavidir belki güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeyim varsa haftaya kendini testte göstericek 😬 hayırlısı olsun cümlemiz için
Insallah kendiliginden gelir bebisim .biz de cok istedik kendiliginden olmasini ama ne yazikkii😔 2 basarisiz asilama ve son durak tup bebek😂

Back