Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gec cıkar testte. üzülme hemen. kesin sonuc içinkan testi yaptırBenim de iki gunum geciyor test yaptim negatif![]()
Adetiniz 3 gün gecikmiş, Normalde adete 2-3 gün kala bile görünüyor..azıcık daha bekleyim diyorum. testte gec cıkıyo
Adete 1 gun kala yaptirdim 0.5 cikmisti yine kismet olmadi anne olmakgec cıkar testte. üzülme hemen. kesin sonuc içinkan testi yaptır
canım gecikmişsen yüksek olasılıkla idrar testi sana doğru cevabı verir ama hala olmamaya devam edersen kan testi denersin hamileliği erken farketmekte fayda var kendinizi ilk aylar kollamanız gerek bence Daha fazla gecikmeazıcık daha bekleyim diyorum. testte gec cıkıyo
Bebişin gelmesi için hayırlı bi zaman vardır canım rabbime güven kendini strese sokma çoğu insanın stresten olmuyomuş inşallah 2020 sana bebişle gelsinAdete 1 gun kala yaptirdim 0.5 cikmisti yine kismet olmadi anne olmak
Insallh tum bekleyenlere bebek getirsin 2020Bebişin gelmesi için hayırlı bi zaman vardır canım rabbime güven kendini strese sokma çoğu insanın stresten olmuyomuş inşallah 2020 sana bebişle gelsin![]()
Oh çok güzel bi adım herşey vesile canım senin vesilende bu tedavidir belki güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeyim varsa haftaya kendini testte göstericekInsallh tum bekleyenlere bebek getirsin 2020ben tup bebege basliycam kuzum 2020 de yani persembe gunu
Insallah kendiliginden gelir bebisim .biz de cok istedik kendiliginden olmasini ama ne yazikkiiOh çok güzel bi adım herşey vesile canım senin vesilende bu tedavidir belki güzel haberlerini alırız inşallah bende beklemedeyim varsa haftaya kendini testte göstericekhayırlısı olsun cümlemiz için
Rabbimin ümitleri bitmiyorInsallah kendiliginden gelir bebisim .biz de cok istedik kendiliginden olmasini ama ne yazikkii2 basarisiz asilama ve son durak tup bebek
![]()