6 sında kan verdim negatiftiArkadaşlar merhaba ben 5 veya 6 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim negatif çıktı. Ayının 10 u ve hala Bi adet olma belirtin yok. Acaba geç döllenme olabilir mi merak ediyorum tekrar kan vermek istedim ama eşim üzülmeyim diye biraz daha beklememi istedi sizce ne yapmalıyım
Yumurylama dönemine baktınmiArkadaşlar merhaba ben 5 veya 6 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim negatif çıktı. Ayının 10 u ve hala Bi adet olma belirtin yok. Acaba geç döllenme olabilir mi merak ediyorum tekrar kan vermek istedim ama eşim üzülmeyim diye biraz daha beklememi istedi sizce ne yapmalıyım
yumuetalama dönemin nezmandiYumurtlama dönemine nasıl bakılıyor
Nasılhesaplanıyor yumurtlama dönemiyumuetalama dönemin nezmandi
kacgunde adet görüyosun 28gunse yaklasik 12 16arasi yumurtkuyrosun adet donemine goreNasılhesaplanıyor yumurtlama dönemi
30 günde 1 görüyorumkacgunde adet görüyosun 28gunse yaklasik 12 16arasi yumurtkuyrosun adet donemine gore
İste 14cikar gorecefin adetten yaklasik ogunler yumrutlama gunu ama bazen erken yada geç dollenme oluyor oyuzden eniyisi netten yada eczanden ovulasyin kiti al adetin pesine dene cift çizgiyi görünce ilşkiye gir ogunve enaz pespese 3gun30 günde 1 görüyorum
Teşekkürler 6 sında olmam lazımdı bugün hala olmadım ve beyaz akıntım var kan versem mi artıkİste 14cikar gorecefin adetten yaklasik ogunler yumrutlama gunu ama bazen erken yada geç dollenme oluyor oyuzden eniyisi netten yada eczanden ovulasyin kiti al adetin pesine dene cift çizgiyi görünce ilşkiye gir ogunve enaz pespese 3gun
Verin bence akinti genelde hamileik belirtisi olabiliuirTeşekkürler 6 sında olmam lazımdı bugün hala olmadım ve beyaz akıntım var kan versem mi artık
hamileyseniz yazin burdanVerin bence akinti genelde hamileik belirtisi olabiliuir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?