• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

sorumlu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
52
26
8
35
Arkadaşlar merhaba ben 5 veya 6 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim negatif çıktı. Ayının 10 u ve hala Bi adet olma belirtin yok. Acaba geç döllenme olabilir mi merak ediyorum tekrar kan vermek istedim ama eşim üzülmeyim diye biraz daha beklememi istedi sizce ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba ben 5 veya 6 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim negatif çıktı. Ayının 10 u ve hala Bi adet olma belirtin yok. Acaba geç döllenme olabilir mi merak ediyorum tekrar kan vermek istedim ama eşim üzülmeyim diye biraz daha beklememi istedi sizce ne yapmalıyım
6 sında kan verdim negatifti

Yumurylama dönemine baktınmi

gebelik var ise direk kana karışır değeriniz.başka bir problem olabilir bir kaç gün yine gelmezse doktora görünün derim.

30 günde 1 görüyorum
İste 14cikar gorecefin adetten yaklasik ogunler yumrutlama gunu ama bazen erken yada geç dollenme oluyor oyuzden eniyisi netten yada eczanden ovulasyin kiti al adetin pesine dene cift çizgiyi görünce ilşkiye gir ogunve enaz pespese 3gun

geç yumurtlamış olabilirsiniz o zaman adetiniz gecikir hamile olsanız kan testinde çıkardı ama geç yumurtladınız ve hamileyseniz geç döllenme oldu büyük ihtimalle bir kaç gün sonra testi tekrarlayın hayırlısı olsun hakkınızda

İste 14cikar gorecefin adetten yaklasik ogunler yumrutlama gunu ama bazen erken yada geç dollenme oluyor oyuzden eniyisi netten yada eczanden ovulasyin kiti al adetin pesine dene cift çizgiyi görünce ilşkiye gir ogunve enaz pespese 3gun
Teşekkürler 6 sında olmam lazımdı bugün hala olmadım ve beyaz akıntım var kan versem mi artık

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Back