- 20 Şubat 2019
- 75
- 34
- 3
- 26
- Konu Sahibi MinnosKoala
-
Ay ne bileyim 5 güne kadar etkili yazıyodu bi umut aldım ilacı3 4 gun sonra aldim ilaci demissin 3 4 gün sonra etki etmezki o zaman zaten dollenme coktan olmus oluyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sana küçük bi ornek vereyim benim eltim ogluna ertesi günü hapi aldığı halde hamile kaldi hemde ilaci ayni gün kullanmıştı :)Ay ne bileyim 5 güne kadar etkili yazıyodu bi umut aldım ilacı
Kısmetmis artık o daSana küçük bi ornek vereyim benim eltim ogluna ertesi günü hapi aldığı halde hamile kaldi hemde ilaci ayni gün kullanmıştı :)
Aynen yap en azindan kafandan silersinKısmetmis artık o daBakalım sabah erken gebelik testi yapıcam cok heyecanlıyım
Sonuc negatifHamilemisiniz
Canım selam, ertesi gün hapını vakit kaybetmeden kullanmak çok önemli. İlk 24 saatte alırsan en yüksek etkiyi gösteriyor. Kullanım sonrası lekelenme ve geçici adet gecikmesi gibi yan etkiler olabiliyor. Adet döneminin de 7 güne kadargecikmesi normal ama 7 günü geçiyorsa veya normalden hafif ya da yoğunsa gebelik testi yaptırman iyi olur.Esimle 12 gün önce tam yumurtlama günümde iliskiye girdik ve ice bosalma oldu 3-4 gün sonra da hamilelik istemediğime karar verip ella kullandım. Elladan sonra nokta seklinde bi kanama ve iliskiden 5-6 gün sonra 2-3 saat süren pembe bi kanamam oldu sonrasında da beyaz-sarı akıntılar. İstahım da cok acıldı. Adetime 1 gün var ama adet belirtim yok gibi bi sey sadece belim ağrıyo. Hamile olabilir miyim?
Adetiniz geçtimi ya da kaç gün var normalde 5 üzeri gebelik ama bat geçtiyse çok düşük rakamMrb arkadaşlar bugün beta hcg testi yaptırdim 7.5 ciktı gebelik varmidir
Diğer konuya da yazdım canım erken gelmesi çok önemli değil gecikince sorun teşkil ediyor kist vs gibi kafana takma rahat olMerhabalar benim adetim 2 aydır erkenden geliyor ilk ay 4 gün önce bu ay da 2 gün önce geldi sebebi nedir bilen varmi
Yok daha 1 hafta var adetime gecmediAdetiniz geçtimi ya da kaç gün var normalde 5 üzeri gebelik ama bat geçtiyse çok düşük rakam
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama regl de olamadımCanım selam, ertesi gün hapını vakit kaybetmeden kullanmak çok önemli. İlk 24 saatte alırsan en yüksek etkiyi gösteriyor. Kullanım sonrası lekelenme ve geçici adet gecikmesi gibi yan etkiler olabiliyor. Adet döneminin de 7 güne kadargecikmesi normal ama 7 günü geçiyorsa veya normalden hafif ya da yoğunsa gebelik testi yaptırman iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?