En son adet günüm 21 ağustos fakat 12 eylülde bi test yaptım negatif çıktı 22 eylüldede bi test yaptım ondada çift çizgi çıktı sizce ben hamile miyim ilk yaptığım testle ikinci yaptığım testin resmini attım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim ?
- Konu Sahibi 1905cnc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim :)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Sanki ikinci de var gibi çizgiEn son adet günüm 21 ağustos fakat 12 eylülde bi test yaptım negatif çıktı 22 eylüldede bi test yaptım ondada çift çizgi çıktı sizce ben hamile miyim ilk yaptığım testle ikinci yaptığım testin resmini attım
Ya ikincide net bazı kişiler kesin hamilesin dediler adet gğnümüde geçti 5 gün bilemedm ümitlenmekte istemiyomSanki ikinci de var gibi ☺ çizgi
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Evet canım bariz belli ama git bence yarın bı kan verBunlarda daha belli sanki
Yaaa bende nette araştırdımm ümitlenmek hiç istemiyorum belirtiler falan hamileyim gibi araştırdıgımda kız bebek diyoduKız bebek.oyle hissettim
Evet ya iki çizgi net gözüküyodu resmni çekerken açılar farklı diye belli olmuyo tam cuma günü gidip kan tahlili vereyimEvet canım bariz belli ama git bence yarın bı kan ver ☺
Aynen bemde ona şaşırdım nette ben çin takvimi falan o şekilde yazıyodu kız testtende mi anlaşılıyogebesindir canımda kız oldugunu testten nasıl anladınız ya onu anlamadım
Evet cuma günğ gidicem inşallah ama testlerin yanılma payı var demişlerdi tek çizgi çıkınca çift çizgide oluyo mu bilmiyorum bu yüzden size sormak istedimZaten çift çizgi bariz ortada, burda kime de sorsanız gebelik var diyecek.
bunu bile bile sormayın. Gidip kan verin kesin sonuç alırsınız.
- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
- 548
bunu biz bilemeyiz, çift çizgi varsa hamilelik var demektir.testin bozuk mu değil mi anlayamayiz ki. Her zaman kan vermek en sağlıklı bilgi.Evet cuma günğ gidicem inşallah ama testlerin yanılma payı var demişlerdi tek çizgi çıkınca çift çizgide oluyo mu bilmiyorum bu yüzden size sormak istedim
Gidip kan verdireyim hemde sonucu sizinle paylaşmış olurumbunu biz bilemeyiz, çift çizgi varsa hamilelik var demektir.testin bozuk mu değil mi anlayamayiz ki. Her zaman kan vermek en sağlıklı bilgi.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Aynen öyle çok teşekkür ederim ama ilgilendiğiniz için inşallah sonuçta iyi olurcanım hamılesın inşallah ama kız mı erkek mi onu allah bilir
gerçi bu sonucuda allah bilirde biz tahmin ediyoruz ,
biraz sabır
- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Canım hamilesin tebrik ederim Indallah hayirli bi sekilde kucaginada alirsin kan tedti ile bu durumu krsinlestirseneYa ikincide net bazı kişiler kesin hamilesin dediler adet gğnümüde geçti 5 gün bilemedm ümitlenmekte istemiyom
- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Aynen sağlıklı olsun hayırlı evlat hayırlı zaman çok dua edin banada Rabbim isteyen herkese versinTebrik ederim, kız erkek hiç öenmi yok. Allah tamamına erdirsin.