Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozge4400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
89
32
3
28
Arkadaşlar merhaba burda yeniyim ve yeni evliyim adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm ama adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan adetim 5 gün gecikti kan testi yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

Canım ben de biraz önce kan testi yaptırdım negatifi gördüm ve yıkıldım nacizane tavsiyem önce idrar testini tekrarla çift çizgiyi yakaladıktan sonra kan testine git. Ben idrar testine guvenmedim gittim kan verdim yıkıldım adetim 2 gün gecikmisti benim de.. 5 dk önce regl oldum çok az geliyor ama oldum işte..

Kimyasal gebelik yasamis olabilirsiniz belki. Belkide test bozuktur. Kan testi yaptirin bence

Hamile degilsiniz. Mevsim gecisi stres falan geciktirmistir adetinizi.

Canim bende 5gun once gittim sol kasik agrisiyla test yapildu negatif cikti kan testi ilac verdiler icmedim 3gun sonra trkrarladim testi silik cizgi cikti daha sonra erken gebelikte gordum cizgiyi gittim kan testinde cikti umitlendirmek istemem ama olsada demekki cikmayabiliyor bazen ben yasadim yani idrar testini tekrarla bidaha bence

Hala adet olmayınca bugün idrar testini tekrar yaptım ama negatif sonuç aldım ümidim iyice tükenmek üzere bu testler doğru oluyor mu

Ya ne biliyim heveslendim ve hala adet olmadım 6 gün geçiyor hamilelik belirtilerine baktım onlar da var ama kanda çıkmadı ve testi bugün tekrar yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…