Hamile miyim?

Klaiskla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
2
-4
36
28
2016dan beri eşim ve ben cocuk istiyoruz. Sürekli 0.01 çıkıyordu hcg testim.21 temmuzda beta hcg testi yapıldı ve yine 0.01 çıkmıştı. Bugün adetimin gecikmesinin 4. günü ama hcg 0.05 çıktı ilk defa. Sizce şansım var mı?

Hamile değilsin cnm yumurtla günlerini takip edip değerlendir

Sifirin ustune dahi cikmamis uzgunum hamile degilsiniz

Geçen hafta çarşamba yani 14 Ağustos da adetim bitti ve ilişki yaşandı o günden beri mide bulantısı iştahsızlık baş ağrısı yaşıyorum ve bu iki gündür de bel ağrısı bacak ağrısı var ve arada bir kasık ağrısı oluyor düzensiz adet oluyorum ve 3 aylık bebeğim var hamile miyim acaba bütün duzenim dengem bozuldu bunu düşünmekten bu siteyi sürekli takip ediyordum ama bugün kayıt oldum nerden konu acilicagini bilmediğim için bu sorunun altına yazdım sorunumu lütfen bana da yardımcı olun lütfen

7 gunde gebelik belli de olmaz belirti de gostermez kanimca

Benim adetim baya düzensiz doğumdan önce ayda 2 defa oluyordum doğumdan sonra ilk adetimle ikinci adetim arasındaki gün farkı 9 gün oldu acaba adetmi olucam diye de şüphe ediyorum düzensiz olduğu için ne zaman olucağı da belli değil düşünmekten kafayı yiyicem Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlıysa ve hayırlı zaman da benim şuan bebeğim daha 3 aylık o yüzden istemiyorum en azından ayaklanıp derdini anlatana kadar Rabbime karşı da büyük konuşmak istemiyorum yani Allah kimsenin elini kolunu boş bırakmasın İnşallah

Amin . Icinizi rahatlatacak en kesin cozum gidip kandan hcg baktirmak. Biz ne desek ne soylesek bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…