• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Catlatma iğnesinin 11.günü ben silik de olsa bir çizgi görüyorum ama hala iğnenin etkisinden mi bilmiyorum. Siz görüyor musunuz?

Eklentiler

• 20190723_202929.jpg
    20190723_202929.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 62
Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene canım koyulaşmışsa hamilesin silikleşmişse iğne etkisiymiş demektir. Yine de 15. güne kadar tekrar koyulaşma ihtimali var o yüzden silikleşmişse hemen stres yapıp üzülme olur mu

Hemen çıktıysa hamilesin. Ama bekleyince olduysa pek emin değilim
Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene canım koyulaşmışsa hamilesin silikleşmişse iğne etkisiymiş demektir. Yine de 15. güne kadar tekrar koyulaşma ihtimali var o yüzden silikleşmişse hemen stres yapıp üzülme olur mu
Cok teşekkür ederim evet iğnenin etkisi olabilir ama benim yumurtam iğneyi olduktan 4 gün sonra çatladı o yüzden bu konuda bilginiz var mı? Buna rağmen hamile kalma olasılığım var mı acaba? Bu arada evet hemen belirginleşti, sonra çektiğim bir fotoğraf değil.

Cok teşekkür ederim evet iğnenin etkisi olabilir ama benim yumurtam iğneyi olduktan 4 gün sonra çatladı o yüzden bu konuda bilginiz var mı? Buna rağmen hamile kalma olasılığım var mı acaba? Bu arada evet hemen belirginleşti, sonra çektiğim bir fotoğraf değil.

Tabi ki ihtimal var canım Rabb'im hayırlısıylaevladına kavuştursun

Back