- 8 Temmuz 2019
- 9
- 10
- 26
-
- Konu Sahibi Eda baykal
Canimm cok acele etmissin sanki test icin, adet olursan bitiminde tekrarla aklinda kalmasin, inşAllah adetlenmezsin ya ☺Yarın regl günüm kasık ağrılarım çok şiddetli özellikle sol tarafım ara da bi midem bulanıyo sürekli uyku halindeyim bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce hamile miyim
Peki ağrılarımın nedeni ne olabilir acaba ben hiç adet öncesi böyle sancı çekmezdim adet günüm çok nadir çektiğim bi ağrıCanimm cok acele etmissin sanki test icin, adet olursan bitiminde tekrarla aklinda kalmasin, inşAllah adetlenmezsin ya ☺
Aminn Allah hepimizin gönlüne göre versinGünün geçsin bir öyle tekrarlarsın testi belirtiler psikolojikte olabilir Allah gönlüne göre versin
Diger arkadasin da dedigi gibi psikolojik olabilir, birde anladigim kadariyla bebek istiyorsunPeki ağrılarımın nedeni ne olabilir acaba ben hiç adet öncesi böyle sancı çekmezdim adet günüm çok nadir çektiğim bi ağrı
Yarın adet olmazsam inşallah kan tahlili yaptırcamDiger arkadasin da dedigi gibi psikolojik olabilir, birde anladigim kadariyla bebek istiyorsunsabredemeyeceksen kanina baktirsana
Hakkinda hayirlisi olsun, gebelik yoksa da uzulme, vakti var demekki dahaYarın adet olmazsam inşallah kan tahlili yaptırcam
Rabbim hayırlısını versin hakkımda hayırlısı olsun ama çok istiyorumHakkinda hayirlisi olsun, gebelik yoksa da uzulme, vakti var demekki daha
Biliyorum canimmmm bilmem mi cok iyi anliyorum seniRabbim hayırlısını versin hakkımda hayırlısı olsun ama çok istiyorum
2 haftalık HAMİLEYİMMPeki ağrılarımın nedeni ne olabilir acaba ben hiç adet öncesi böyle sancı çekmezdim adet günüm çok nadir çektiğim bi ağrı
HAMİLEYİMMMCanimm cok acele etmissin sanki test icin, adet olursan bitiminde tekrarla aklinda kalmasin, inşAllah adetlenmezsin ya ☺
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..2 haftalık HAMİLEYİMM❤
Valla bugün kan tahlili yaptırdımYa gercekten mi
Ya inşAllah hayirli olur yemin ederim cok sevindim senin adinaValla bugün kan tahlili yaptırdım
Aminn inşallahYa inşAllah hayirli olur yemin ederim cok sevindim senin adinaRabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşAllah ❣
Hayırlı olsun cnm bu marka güvenilir mi bende yaptım testte senden biraz silik benimki2 haftalık HAMİLEYİMM