Hamile miyim ?

Nurrrrrrr2218

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
6
1
1
25
Merhaba 19 yaşındayım 2 hafta önce sevgilimle sürtünme ile ilişki oldu ama içime boşalmadı reglm 2 gün gecikti test yaptım her ihtimale karşı negatif çıktı bide final haftamdı orucum neden olamıyorum sizce

Ramazan günü dalga oruc başına vurup kendini eglendirdigini sanıp susuyorum

19 Yaşındasın.. kimse kimsenin ahlak bekçisi değil tabi ki.. ama daha çok küçüksün.
Final haftam diyorsun, derslerine odaklan bence..en azından hamile miyim değil miyim sıkıntısına hiç girmemiş olursun.
Sevgiler kardeşim
ama korkma hamile değilsin.. keşke hamile kalmak o kadar kolay olsa ey yavrum ey

Ama göğüslerim fakan çok şiş karnımda öyle final haftasından çıktım yani stresliydim demek istedim

Net ve ciddi olur musunuz korkuyorum
Senin kadar ciddiydim hâlbuki
Yahu 19 yaşındasın cesaret edip bir şey yapmışsın sonucunda olabileceklerin ihtimalini biliyorsun ama nasıl hamile kalınır bilmiyorsan ya önce aç oku onlem al ya da yapma bu işi bu kadar basit?

Sonra millet cevap yazınca ya dalga gecme diyorsunuz, dalga gecmeden cevap yazanlara da inanmiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu azcık mantıklı lutfen!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…