• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

derinse07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
3
1
1
Merhabalar☺ Ben 7 aylık evliyim ve 4 aydır bebek için uğraşıyoruz fakat olmuyor ama bu ay çok umutluydum yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik 3 gün. Adet günümde ilk gün pembe azar azar kan geldi. 2. Gün adet gibi oldum yerleşme kanaması gibi değildi rengi kasıklarımda çok az ağrı oldu ama her zamanki adet sancımı hissetmedim. 3.gün bitti adetim. Pedi bile kirletmiyordu tuvalete gittikçe geliyordu kan ama sadece 1 gün sürdü. Sonra adetim bittikten 1 gün sonra eşimle birlikte olduk 1 saat sonra yine pembe kan geldi. Onun dışında iştahım çok açıldı. Göğüslerimde hassasiyet var. Miğde bulantılarım var. Acaba pskolojik mi diyorum.. inanmıstım hamile olduguma ama 2 gün adet görünce kafam çok karıştı. Normalde de adetim 4 gün sürer ama hiç bu kadar kısa sürmemişti. Düşük mü yaptım diyorum artık onu bile düşünüyorum. Şu an da da kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Adet olupta hamile olan? Cevaplarınız benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Cnm iliskiden hemen sonra yerlesme kanmasi olmaz 48 saat sperm canli kaliyor ve 6. Yada 12 gune dollenme tamamlaniyor sonra rahime yerleşiyor. Düşük yapmış olsaydin agrin siddetli kanman daha cok olurdu migde bulantısı o kader erken olmaz. Ama tabi bi dediklerimin terside cikabilir. Kan testi yaptir rahatla bence piskolojik hakkinda hayırlısı olsun benimde 8 ay olmadi evlendigimiz aydan istiyorduk şükür. 8. Ayimin sonunda oldu acele etme stres etme olur insAllah

Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏🏼 ama benimki İlişkiden hemen sonra değil 15 gün sonra kanamam oldu adet dönemim de yani ben olmam hamileyimdir sanıodum ama olunca adet dedim ama sadece bir gün sürdü bitti o yüzden biraz kafam karıştı şimdi de pembe renkte bir akıntı geldi adetim bitti 1 gün geçti abdestimide almıstım simdi adet kanı gibi olmayan pembe bir kan geliyor noluyor anlamıyorum ya :(

Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏🏼 ama benimki İlişkiden hemen sonra değil 15 gün sonra kanamam oldu adet dönemim de yani ben olmam hamileyimdir sanıodum ama olunca adet dedim ama sadece bir gün sürdü bitti o yüzden biraz kafam karıştı şimdi de pembe renkte bir akıntı geldi adetim bitti 1 gün geçti abdestimide almıstım simdi adet kanı gibi olmayan pembe bir kan geliyor noluyor anlamıyorum ya :KK43:

Bence bi idrar testi yap istersen

Merhabalar☺ Ben 7 aylık evliyim ve 4 aydır bebek için uğraşıyoruz fakat olmuyor ama bu ay çok umutluydum yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik 3 gün. Adet günümde ilk gün pembe azar azar kan geldi. 2. Gün adet gibi oldum yerleşme kanaması gibi değildi rengi kasıklarımda çok az ağrı oldu ama her zamanki adet sancımı hissetmedim. 3.gün bitti adetim. Pedi bile kirletmiyordu tuvalete gittikçe geliyordu kan ama sadece 1 gün sürdü. Sonra adetim bittikten 1 gün sonra eşimle birlikte olduk 1 saat sonra yine pembe kan geldi. Onun dışında iştahım çok açıldı. Göğüslerimde hassasiyet var. Miğde bulantılarım var. Acaba pskolojik mi diyorum.. inanmıstım hamile olduguma ama 2 gün adet görünce kafam çok karıştı. Normalde de adetim 4 gün sürer ama hiç bu kadar kısa sürmemişti. Düşük mü yaptım diyorum artık onu bile düşünüyorum. Şu an da da kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Adet olupta hamile olan? Cevaplarınız benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Canım ilişkiden hemen sonra yerleşme kanaması olmaz daha üstünden 1 gün geçmiş gebeliğin oluşması için biraz daha bekle derim ben. Sonra tahlil yaptırırsın

Back