Doğuma Hazırlık Hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sg7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sg7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
9
3
1
35
1.5 senelik evliyim 10 aydır hamilelik planlıyoruz 6 ay kadar önce kontrole gttım dr çok yeni normal hersey yolunda dedı gereklı tetkiklerden sonra gcen ay tekrar dra gttıgımde sağ yumurtalığımda 33 mm lik pso oldugunu ögrendim diyete ve spora basladım 95 zirvesınden sonra şuan88 kiloyum bu ay dr adetin 2. Gunu cagrdı 16 martta adet olmam gerekıyordu olmadım hala3 gün gecıktı duzenli periyodum vardır 26 günde bir olurum sık idrara cıkıyorum ve ateşlenme hissedıyorum ve yogun akıntı var ne yapmalıyım hamilemıyım sabredemiyorum?

Test yapabilirsin, gecikmen olmus sonuc alirsin. Burdan baska turlu bir yardim cikmaz malesef belirtilere bakarak.
Herkes bekle diyor pso dan dolayı gecikme olabılır diyor ama herhangi bir adet belirtisi yaşamadım test yapsam cıkar mı şuan 3 gunluk gecıkmede?

Yazdığınız belirtiler kiminde gebelik belirtisi olurken kiminde adetin habercisidir.
Sonuçta hepimizin anatomik yapısı farklıdır.
Test yaparsanız net bir cevap alabilirsiniz ancak.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte hayırlı haber alırsın inşallah arkadaşım.

• Beğen
Reactions: Sg7
Test yaparsan net bir sonuc alırsın ..

Canım erken gebelik testleri var predictor mesela, adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Bence denersen sonuç alırsın. İnşallah hamişsindir.

Te
Yazdığınız belirtiler kiminde gebelik belirtisi olurken kiminde adetin habercisidir.
Sonuçta hepimizin anatomik yapısı farklıdır.
Test yaparsanız net bir cevap alabilirsiniz ancak.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte hayırlı haber alırsın inşallah arkadaşım.
sekkür ederim sanırım hamileyim bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı beta hcg de 141.97 çıkmıştı dun sabah dra gdıcem ayrıntılı hayrlısı varsa kac haftalık merak edıyorum

Canım almıştım zaten yazını okumadan herhangibi test pozıtıf cıktı kan sonucumda beta hcg 141.97 cıkmış bugun sanırım hamiş olabılırim 🙏😘

Te

sekkür ederim sanırım hamileyim bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı beta hcg de 141.97 çıkmıştı dun sabah dra gdıcem ayrıntılı hayrlısı varsa kac haftalık merak edıyorum
Hayırlı olsun canim, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Son adet tarihinden bu zamana kadar olan haftaları sayman gerekiyor fakat en doğru sonucu ultrason veriyor keseyi gördükten sonra.

• Beğen
Reactions: Sg7
Hayırlı olsun canim, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Son adet tarihinden bu zamana kadar olan haftaları sayman gerekiyor fakat en doğru sonucu ultrason veriyor keseyi gördükten sonra.
Birazda gdıcem daha görunmez heralde kese bakalım canım sağol😘

Birazda gdıcem daha görunmez heralde kese bakalım canım sağol😘
Değerin 1500-2000 arasinda olunca görünüyor kese, hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

Back
X