Herkes bekle diyor pso dan dolayı gecikme olabılır diyor ama herhangi bir adet belirtisi yaşamadım test yapsam cıkar mı şuan 3 gunluk gecıkmede?Test yapabilirsin, gecikmen olmus sonuc alirsin. Burdan baska turlu bir yardim cikmaz malesef belirtilere bakarak.
sekkür ederim sanırım hamileyim bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı beta hcg de 141.97 çıkmıştı dun sabah dra gdıcem ayrıntılı hayrlısı varsa kac haftalık merak edıyorumYazdığınız belirtiler kiminde gebelik belirtisi olurken kiminde adetin habercisidir.
Sonuçta hepimizin anatomik yapısı farklıdır.
Test yaparsanız net bir cevap alabilirsiniz ancak.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitte hayırlı haber alırsın inşallah arkadaşım.
Canım erken gebelik testleri var predictor mesela, adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Bence denersen sonuç alırsın. İnşallah hamişsindir.
Hayırlı olsun canim, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.Te
sekkür ederim sanırım hamileyim bugun idrar testi yaptım pozıtıf cıktı beta hcg de 141.97 çıkmıştı dun sabah dra gdıcem ayrıntılı hayrlısı varsa kac haftalık merak edıyorum
Birazda gdıcem daha görunmez heralde kese bakalım canım sağolHayırlı olsun canim, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Son adet tarihinden bu zamana kadar olan haftaları sayman gerekiyor fakat en doğru sonucu ultrason veriyor keseyi gördükten sonra.
Değerin 1500-2000 arasinda olunca görünüyor kese, hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Birazda gdıcem daha görunmez heralde kese bakalım canım sağol
Sonucu merak ettimBirazda gdıcem daha görunmez heralde kese bakalım canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?