• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Merve95e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
35
5
86
Merhaba arkadaşımla 23 kasımda sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Genelde iç çamaşırlarımız üzerimizdeydi sadece bir ara penisini özel bölgeme sürttü ama ucu hiç değmedi boşalma olmadı uzerıme sadece göbeğe oldu sildim.30 Kasımda adet oldum normal olmam gereken zamanda dün ve bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. İlişkiden 7 gün sonra adet oldum iliskiye cok yakın bir zamanda hamile miyim ?

Sürütünme yoluya hamile kalınmaz.adet olduysanız hamile diğilsinizdir

Teste negatif çıkmış işte daha nolması lazım hamile olmadığını anlamak için ??

Sürtünerek hamile kalamazsin ama dikkat et bi taraflarin ates alir sonra melemez olursun

Bilemedim gerçekten mi soruyorsun ama test yapmışsın işte negatif çıkmış. Ayrıca anlattığın şekilde hamile kalman neredeyse imkansız. Bak bu forumda insanlar ne kadar uğraşıyor da zar zor oluyor...

Bilemedim gerçekten mi soruyorsun ama test yapmışsın işte negatif çıkmış. Ayrıca anlattığın şekilde hamile kalman neredeyse imkansız. Bak bu forumda insanlar ne kadar uğraşıyor da zar zor oluyor...
Ya aslında biliyorum ama çok pimpirikli bir insanım çok salakça düşünceler gelebiliyor aklıma

Back