Hamile miyim ?

sekergirl57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
34
2
1
27
Merhaba kk ailesi. Üni okuduğum için hamile kalırsam başım belaya girer. Yumurtlama dönemimde sevgilimle kondom ile sürtünmeyle ilişki yaşadık fakat boşalma olmadı zaten kondoma boşaldığında başka yerlerdeydik risk oluşmasın diye. yumurtlama dönemimdeyken 2 gün ard arda oldu ama çok dikkat ettik ve kesinlikle boşalma da olmadı. adetime 8-9 gün kaldı bugün kasıklarımda iğne gibi batma oldu bi süre sonra da geçti. fakat akıntım yok ve yumurtlama akıntım da birkaç gün önce sona erdi. hemen hemen 1 ay önce de ertesi gün hapı kullanmıştım hamile miyimdir

Merhaba arkadaşım. Hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı şuan nüfus fazlalığından ülkemizin %80 i sokakta yaşardı. Endişelenecek bir durum yok. İnsan vücudu zaman zaman farklı tepkiler verebilir. Lakin sen genede dikkat et çok gençsin.

Teşekkür ediyorum fakat eminsiniz demi hamile olmadığıma

Yaa neden dalga geciyorsun burdaki insanlarla. Kondom var icine girmemis nasil hamilr kalacaksin. Bu kadar insan kondomsuz normal iliski yasiyo bebek istiyo yapamiyorken. Cok korkuyosun yapma o zaman. Bu nedir yaa surtturen buraya kosuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…