- 21 Ağustos 2018
- 34
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi sekergirl57
-
evet ama kasıklarımda batma hiç olmadıciddi ciddi soruyor musun
Teşekkür ediyorum fakat eminsiniz demi hamile olmadığımaMerhaba arkadaşım. Hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı şuan nüfus fazlalığından ülkemizin %80 i sokakta yaşardı. Endişelenecek bir durum yok. İnsan vücudu zaman zaman farklı tepkiler verebilir. Lakin sen genede dikkat et çok gençsin.
%99.999999 eminimTeşekkür ediyorum fakat eminsiniz demi hamile olmadığıma
Teşekkür ederim :)%99.999999 eminim
Sizce risk var mıHemen bir gebelik testi yaptırın
Yaa neden dalga geciyorsun burdaki insanlarla. Kondom var icine girmemis nasil hamilr kalacaksin. Bu kadar insan kondomsuz normal iliski yasiyo bebek istiyo yapamiyorken. Cok korkuyosun yapma o zaman. Bu nedir yaa surtturen buraya kosuyo
Ayy ama oyle canim yaa kondomla hamilemi kalinir bide ertesi gun icmis. O kadar normal iliski yasiyo insanlar. Kondom yirtik degil hamilemiyim diyosinirlenme kiz
Komdoma boşaldığında yanında bile değilmiş . Herkes olamaz diyo. İnatla risk var mı diyo..Ayy ama oyle canim yaa kondomla hamilemi kalinir bide ertesi gun icmis. O kadar normal iliski yasiyo insanlar. Kondom yirtik degil hamilemiyim diyo
Var risk onuzlari olacak masallah anali babali buyusunlerKomdoma boşaldığında yanında bile değilmiş . Herkes olamaz diyo. İnatla risk var mı diyo..
Ertesi gün hapı içmedimAyy ama oyle canim yaa kondomla hamilemi kalinir bide ertesi gun icmis. O kadar normal iliski yasiyo insanlar. Kondom yirtik degil hamilemiyim diyo
Yahu kardesim icine bosalmamis. Nasil hamile olacaksin. Hem 9 gun varmis adetine.Ertesi gün hapı içmedim
5 kaldı adetime ama yumurtlamamda oldu olayYahu kardesim icine bosalmamis. Nasil hamile olacaksin. Hem 9 gun varmis adetine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?