- 18 Ağustos 2018
- 50
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Oznur ergul
-
Hamile kalır mıyım pekiPsikolojik..
Nasil hamile kalinip kalinmayacagini ve nasil korunmak gerektigini ögrenmelihep ayni konu
Benim için önemli soru cevap verir mısınızAllah aşkına bi bitin ya
Yani hamile kalmam dimiYuh artık yaa.
Pardonda üzerinizde pantolon varken hamile kalma ihtimali ne olabilir..yuh yuh yuh..
Sevişmeyin ya da öğrenin öyle sevisin
Vallahi o şekilde hamile kalirsan tarihe adını altın harflerle yazarlar...Yani hamile kalmam dimi
Ayyy inşallah çok dua ederim sizlere peki bu mide bulantım karnımda bişiler oy üyor hissi ne kiVallahi o şekilde hamile kalirsan tarihe adını altın harflerle yazarlar...
Mumkunati yok... Değilsin
Piskolojiktir...Ayyy inşallah çok dua ederim sizlere peki bu mide bulantım karnımda bişiler oy üyor hissi ne ki
İnşallah yaPiskolojiktir...
Yaaaa inşallah öyle dır kalmimBu Ella şeker herhalde her korkan yutuyor ama yapacağından geri kalmıyor üstelik pantolonlane hamilesi bacım çocuk yolu bulamaz merak etme sen
Hamile kalma ihtimalin çok yüksek senin yerinde olsam isim düşünmeye başlardım :) ya sen hemşire olduğuna emin misin????? ??Erkek arkadaşımla adetime 1 hafta kala sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Erkek arkadaşım çıplak benim üstümde pantolon yani kıyafetim vardı erkek arkadaşım yanlışlıkla boşaldı pantolonumun üstüne vajina hizasına ben çok korktum hemen iç çamaşırım ile vajina arasına peçete koydum birde pantolon ve iç çamaşır arasına peçete koydum erkek arkadaşım 15 dk tartıştık sonra kıyafeti çıkardım makinaya attım neyse aradan 3 4 saat geçti korktun ELLA hapı alıp içtim sizce hamile olur muyum adetine 3 4 gün var birde karnım şişlik bar midem sanki bulanıyor sanki hamileyim gibiyim piskolojik mi acaba lütfen yardım edin allah rızası için
Hemşirelik öğrencisiyim hazırlık okudum şimdi 1. Sınıfım ondan daha ders almadım bu yıl başlıyorum cevap verir mısınız sorumaHamile kalma ihtimalin çok yüksek senin yerinde olsam isim düşünmeye başlardım :) ya sen hemşire olduğuna emin misin????? ??
Sana daha cevap verip te vaktimi harcamayı istemiyorum. Bol DALGALI günler dalga geçtiğini sanan ama dalgaya kapılan kişilik! !!!Hemşirelik öğrencisiyim hazırlık okudum şimdi 1. Sınıfım ondan daha ders almadım bu yıl başlıyorum cevap verir mısınız soruma
İnşallah korktuğum için böyleyimHamile kalmazsin
Unut artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?