• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Yazyagmuru38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
332
243
33
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben 9 aylık evliyim ve 6 ay önce düşük yaptım ve geçen ay eşimle ilişkim oldu ama bu ay adet oldum. Her zaman 5-6 gün süren adetim bu defa 1 buçuk gün sürdü ve rengide açıktı yani adetin bitmesine rağmen belim bacaklarım ve karnım çok ağrıyor idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ??

Ancak kan tahlili yaptırarak kesin sonuca ulaşabilirsiniz, geç döllenme olduysa idrar testinde hemen görülemeyebiliyormuş.

Enfeksiyon veya kist de olabilir mutlaka kadın doğum doktoruna git canım

Teşekkür ederim canım doktora gitmekten sıkıldım biraz ama mecburuz galiba en iyisi gitmek ama belirtiler yaşayınca insan şüpheleniyor :/

Merhaba kızlar Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim Günlerdir Kafayı yemiş gibi oldum resmen lafi uzatmadan konuya geciyorum Adetim 18gun ile gecikti test hep negatif fakat hamile bilertilerim var 19Cu Gününde kanama başladı 2gun surdu acaba yerleşme kanaması mi böyle olan sonradan hamiş olanlar varmı

Back