- Konu Sahibi Sesssizgemi
-
Evet canım nadirde olsa oluyo ilk hamileligimde benimde adetim duzensizdi ama hamile kalmıştım kist olup hamile kalanlarida duydum hatta suan arkadasim 4 aylık hamile ve kistle hamile kaldiPolikistik overli olup düzensiz adeti olanlar hiç bir belirti olmadan hamile kalan var mı yada bildiğiniz kızlar yardımcı olur musunuz
Cevap verdiğin için çok teşekkürler canım. Bende pco var ve hiç tedavi olmadım adetim düzensiz genelde 35 günü buluyor en son 23 şubatta adet olmuştum hamile kalmak çok istiyorum ama her ay test yapıp negatif görmektende bıktım. Şu an hiç bir belirti yok sende hamile kaldığını öğrendiğinde belirt yok muydu?Evet canım nadirde olsa oluyo ilk hamileligimde benimde adetim duzensizdi ama hamile kalmıştım kist olup hamile kalanlarida duydum hatta suan arkadasim 4 aylık hamile ve kistle hamile kaldi
Rica ederim canım valla aradan 5 yıl geçti pek hatırlamıyorum ama venim adetim o zamanlar 15 günde bi geliyordu doktor bana progestan die bi hap vermişti düşük olmasın die o haptan sonra hamile kalmıştım. Simdi sana şu belirtileri yaşadım desem yalan olur ama sana tavsiyem surekli test yapma negatif çıkınca moralmen dusuyorsun buda etkiler hamile kalmamani o yüzden çok stres yapma söylemesi kolay ama benim tavsiyem bu sanaCevap verdiğin için çok teşekkürler canım. Bende pco var ve hiç tedavi olmadım adetim düzensiz genelde 35 günü buluyor en son 23 şubatta adet olmuştum hamile kalmak çok istiyorum ama her ay test yapıp negatif görmektende bıktım. Şu an hiç bir belirti yok sende hamile kaldığını öğrendiğinde belirt yok muydu?
HaklısınRica ederim canım valla aradan 5 yıl geçti pek hatırlamıyorum ama venim adetim o zamanlar 15 günde bi geliyordu doktor bana progestan die bi hap vermişti düşük olmasın die o haptan sonra hamile kalmıştım. Simdi sana şu belirtileri yaşadım desem yalan olur ama sana tavsiyem surekli test yapma negatif çıkınca moralmen dusuyorsun buda etkiler hamile kalmamani o yüzden çok stres yapma söylemesi kolay ama benim tavsiyem bu sana
Çok haklısın ama elde değil işte. Kan sonuçlarımda çok iyi çıktı doktorum daha yaşın çok genç doğal yollardan olur bekleyelim dedi beklemedeyim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağı boş kalmasın.Rica ederim canım valla aradan 5 yıl geçti pek hatırlamıyorum ama venim adetim o zamanlar 15 günde bi geliyordu doktor bana progestan die bi hap vermişti düşük olmasın die o haptan sonra hamile kalmıştım. Simdi sana şu belirtileri yaşadım desem yalan olur ama sana tavsiyem surekli test yapma negatif çıkınca moralmen dusuyorsun buda etkiler hamile kalmamani o yüzden çok stres yapma söylemesi kolay ama benim tavsiyem bu sana
InşALLAH canım hayırlısı olsun bakalım kac yıllık evlisin ilk bebegini mi bekliyorsunHaklısın
Çok haklısın ama elde değil işte. Kan sonuçlarımda çok iyi çıktı doktorum daha yaşın çok genç doğal yollardan olur bekleyelim dedi beklemedeyim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağı boş kalmasın.
10 aylık evliyim ilk bebeğimi bekliyorumInşALLAH canım hayırlısı olsun bakalım kac yıllık evlisin ilk bebegini mi bekliyorsun
Oooo daha çok yeni hiç moralini bozma Rabbim'in bi zamanı vardır illaki olur. InşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzunu10 aylık evliyim ilk bebeğimi bekliyorum
İnşallah canım inşallahOooo daha çok yeni hiç moralini bozma Rabbim'in bi zamanı vardır illaki olur. InşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzunu
ben korkuyorum bide ne hikmetse 2 gündür 8 de cıkıyorum işten ekstra işler giriyor araya gec kalıyorum ya degilsemm diye bende eger hamileysem eşime supriz yapıcam da ya degilsemCok gecmis olsun canim insallah Allah tum isteyenlerin kucagini doldursun ben dayanamadim bide spor yapiorum korktum bugun kan verdim ama malesef negatif 0.01beta uzuldum arkadasim vardi yanimda belli etmedim eger ciksaydi esime supriz yapicaktim ama bu seferde nasip degilmis
İnşallah hamilesindir canım dua ediyorum senin içinben korkuyorum bide ne hikmetse 2 gündür 8 de cıkıyorum işten ekstra işler giriyor araya gec kalıyorum ya degilsemm diye bende eger hamileysem eşime supriz yapıcam da ya degilsem
Galibaa öyle olduAmin. Demek ki o yüzden idrar testi pozitif çıktı
Çok teşekkür ederim evet 2 gün kendime gelememiştim ama kendi çabalarımla uğraştığım süpriz kutular yapıyorum . Onlarla uğraştım lafa dağıtmaya çalıştım . İnstagramdan takip edin hatta :)))yaaaa gerçekten miiii cook uzuldummm ama sen idrar pozitif deyince cook umitlenmistim neden pozitif cikiyor ki yaa neyse kuzum sakin uzulme en dogru zamanda gelir insallah bebisin
Canım 4 senedir mi olmuyor senin ? Bak ben Hafız talebesiyim . Manevi şeyler denediniz mi ? Benim annem dayılarım hoca dilersen araştırabilirim ? :)Merhaba canim ayni seyler bu ay bendede oldu hep duzenliydi adetim bu ay 5 gun sonra geldi ve 3 gun surdu simdide lekelenme var normalde rahat 1 hafta suruyo ve bayag yoğun oluyorum ben normalde benimde kafam karisti sirt ve bel agrisi var 2 gundur ama kendimi umitlendirmiyorum cunku alistim 4 yillik evliyiz negatif negatif negatif o yuzden yapmayada korkuyorum senin yazini gorunce acaba dedim kendi kendime bilemedim ki
canım bende korkuyorum ya negatıv cıkarsa dıye benim bi damla oluyo sonrasında yok lekelenme tarzı olarak sabah bi damla gibi oldu suan bidaha yok korkuyorum bende 6 senelik evliyim 2 düsük bir kinmyasal birde kurtaj oldunm ıkısı tüp bebebktı o yuzden pekte umudum yok ama işte insan acabamı dio insallah rabbım gönlümüzdekini veriri canımm
merhaba canim daha yasin cok gencmis olmyyor diye neden stres yapiyorsun bak stres yaptikca bebegine kavusmayi uzatiyirsun. daha alti aylik evliymissin on sene cocugu olmayanlar var bir sene ustu ise doktorlar tedaviye basliyor. daha cok erken benceBizde herhangi bir sıkıntı yok daha 22 yaşındayım 6 aylık evliyim ama ben nişanlıyken bile ilk geceden kalayım diye dualar ederdim . 5 senedir çocuk aşığıyım . Hep çocuğum olsun derdim. O yüzden fazla heyecanlı ve sevinçliyim . Bir de sülalede ve ailede ilk ve tek gelinim . Herkes beni bunaltmaya başladı . 6 aylık evlisin niye olmuyor ? Sıkıntı mı var falan . Psikolojik etkiliyorlar beni . Ama şu da bir gerçek kiii çocuklarımızın doğacağı tarihler belli . Sabr her şeyin ilacı . Zor ama Allah kolay sabrlar versin . Uzun ve güç sabrlar vermesn inşAllah .... :)
Evet biraz acele yapıyorum . Düşükten sonrada iyice üzerine düştüm galiba bu konunun :/ çok doğru bende zaten kafaya takmamaya çalışıyorum . Kutularım ile vakit geçiriyorum yeniden :)merhaba canim daha yasin cok gencmis olmyyor diye neden stres yapiyorsun bak stres yaptikca bebegine kavusmayi uzatiyirsun. daha alti aylik evliymissin on sene cocugu olmayanlar var bir sene ustu ise doktorlar tedaviye basliyor. daha cok erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?