• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Nickname10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
60
18
3
26
Evleneli1 ay oldu eşim asker . Adetim den bir gün önce ve adetimin son günü birlikte olduk bu ay 6 gün geciktim . Adetim her zamankinden azdı sadece 1 buçuk gün oldu diyebilirim arada 2 saniyelik kasıgıma sizi girip gidiyor gude 1 2 defa oluyor sadece bir hassas gebelik testi yaptım ama sanırım heyecandan asla yukarı doğru kaldırmayın uyarisini görmedim ve testi yaparken biraz kaldirdim sonuç negatif ti . Henüz çok erken olduğu için kimseye bir şey demedim eşimı de meraklandirmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz .

Limon testini dene internette okumustum Hamile olabilirsindeeeee olmayabilirsinde. Ama su bar evlilikle dongunde degişimde olmus olabilir.

test negatif çıkmış kanamanda olmuş bunlara bakılırsa yok gibi. testi tekrarlayın pozitif çıkarsada kan tahlili yaptırırsınız. en kesin sonuç bu olur sizin için.

Günü önemli değil ,normal kanama ise muhtemelen yoktur ,genelde düzenli ise stresten filan gecikmiştir , testte cikmamissa yuksek ihtimal yoktur lek yanilmaz , icjn rahat etmiyorsa testi tekrarla en garantisi kan vermek.

Normalde adetten hemen once ve hemen sonra hamile kalmak pek mumkun degil gibi yumurtlama donemi 2 adet arasi oldugu icin ama yinede Allahin isine karisilmaz yinede su an hamile oldugunuzu sanmiyorum test ne diyecek bakalim. Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin

Normalde adetten hemen once ve hemen sonra hamile kalmak pek mumkun degil gibi yumurtlama donemi 2 adet arasi oldugu icin ama yinede Allahin isine karisilmaz yinede su an hamile oldugunuzu sanmiyorum test ne diyecek bakalim. Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin
Çok teşekkürler amin cümle isteyenlere

Back