- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Resim ekle bekliyorummerhaba kızlar :)
4wylık evliyim henüz hiç deneyimim Yok heveslenıp eşimi ayağa kaldırmakta istemiyorum.
test yaptım ama net degıl Napmam gerek resim ekleyecegım bana yardımcı olur musunuz?
Hayırlı olsun canım benim adetin geçti mi testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı 2. Çizgi
Canım dün adet olmam gerekıyordu 1gün geçti . İlk çizginin hemen ardından çıktıHayırlı olsun canım benim adetin geçti mi testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı 2. Çizgi
İkinci çizgi c deki kadar net olmaz zaten canım benimki bukadar bile net değildi
9 haftalık hamileyim çok şükür :)Bende aynı şüpheyi yaşıyorum adet öncesi kahve renk akıntı yaşıyorum ve dört gün oldu adet olmadım test yaptım ama çizgi çok belirsiz ne düşünsem bilemedim sizin sonucunuz nedir
Darası isteyen herkesin başına resim atamadım yeni olduğum için ama benim çizgi çok incecik9 haftalık hamileyim çok şükür :)
9 hafta cok fazla, buna göre kalp atıslarınn da duyulması lazım. Beta hcg degeriniz kac cok merak ettim9 haftalık hamileyim çok şükür :)
Amin canım isteyen herkese versin inşallah Rabbim aratmasın ben adetimi bir gun geçtı hemen tes yaptım benımkıde o sıra 3 haftalıkmış daha o gün ıcındede devlet 1gun geç veriyordu dayanamadım özel bi hastanede beta hcg baktırdım hamıle olduğumu söylendiler 3gun sonra degerlerım için tekrar gittim çoğaldımı diye netleşti canımDarası isteyen herkesin başına resim atamadım yeni olduğum için ama benim çizgi çok incecik
Canım konum eski su an 9haftalık o zaman 3 haftalıkmış henüz bebegım :)9 hafta cok fazla, buna göre kalp atıslarınn da duyulması lazım. Beta hcg degeriniz kac cok merak ettim
Ah anladımCanım konum eski su an 9haftalık o zaman 3 haftalıkmış henüz bebegım :)
Merhaba eşimle ilişkim geri çekme yöntemiyle oluyor 4 aylık evliyim adetim düzenliydi bu ay ilk kez gecikti 7.günümdeyim 5.günde test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik durumu var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?