• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
merhaba kızlar :)
4ay lık evliyim henüz hiç deneyimim Yok heveslenıp eşimi ayağa kaldırmakta istemiyorum.
test yaptım ama net degıl Napmam gerek resim ekleyecegım bana yardımcı olur musunuz. Çok heyecanlıyım :)

IMG_8566.JPG

Hayırlı olsun canım, baya baya net çıkmış 2. çizgi benimki çok daha silikti :) Yine de kesin emin olmak istiyorsan kan verebilirsin. Gözün aydın

Bende aynı şüpheyi yaşıyorum adet öncesi kahve renk akıntı yaşıyorum ve dört gün oldu adet olmadım test yaptım ama çizgi çok belirsiz ne düşünsem bilemedim sizin sonucunuz nedir

Darası isteyen herkesin başına resim atamadım yeni olduğum için ama benim çizgi çok incecik
Amin canım isteyen herkese versin inşallah Rabbim aratmasın ben adetimi bir gun geçtı hemen tes yaptım benımkıde o sıra 3 haftalıkmış daha o gün ıcındede devlet 1gun geç veriyordu dayanamadım özel bi hastanede beta hcg baktırdım hamıle olduğumu söylendiler 3gun sonra degerlerım için tekrar gittim çoğaldımı diye netleşti canım

Merhaba eşimle ilişkim geri çekme yöntemiyle oluyor 4 aylık evliyim adetim düzenliydi bu ay ilk kez gecikti 7.günümdeyim 5.günde test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik durumu var mıdır?

Merhaba eşimle ilişkim geri çekme yöntemiyle oluyor 4 aylık evliyim adetim düzenliydi bu ay ilk kez gecikti 7.günümdeyim 5.günde test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik durumu var mıdır?

Test bozuk olabilir tekrar ettiniz mi?

Back