• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

xoxogossipgirl12

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
5
0
286
Merhaba arkadaşlar,

Adetime 2-3 var. Sol kasığımda ve belimde bugün ağrılar olmaya başladı ve arada çok hafif baş dönmesi oluyor. Şeffaf ama yoğun bir akıntım var. Sizce hamile miyim?

Hemen ultrason cihazını alıp geliyorum :KK51:

Şuradaki hamile miyim konularından bıktık yahu!

Bir idrar testi 5 lira. Bize soracağınıza alıp direkt öğrenebilirsiniz.

Hemen ultrason cihazını alıp geliyorum :KK51:

Şuradaki hamile miyim konularından bıktık yahu!

Bir idrar testi 5 lira. Bize soracağınıza alıp direkt öğrenebilirsiniz.
Kiz hamilemym die yazmis madem biktin konudan nie girip bakip bide yorum yapmissin anlayamadim. Yardimn dokunamicaksa neden yorun yapiyosun ki.

Merhaba arkadaşlar,

Adetime 2-3 var. Sol kasığımda ve belimde bugün ağrılar olmaya başladı ve arada çok hafif baş dönmesi oluyor. Şeffaf ama yoğun bir akıntım var. Sizce hamile miyim?
Cnm seffaf akintiyi duymustum bel agrisida olablr.brklemek zor ama malesefgecikmeyi beklemelisin bu seklde cok strrs yapmis oluyoruz

Merhaba arkadaşlar,

Vücudun seni yanıltıyoda olabilir cnm ben de her ay belirtiler olup sonu fos çıkınca takmamaya başladım adetin gecikirse bir test yap adet belirtisi de olabilir umarım istediğin sonuç çıkar

Vücudun seni yanıltıyoda olabilir cnm ben de her ay belirtiler olup sonu fos çıkınca takmamaya başladım adetin gecikirse bir test yap adet belirtisi de olabilir umarım istediğin sonuç çıkar
Evet ya bende oyle dusunyorm erken belirti olayina pek bakmamaya basladim ama insan aklndan cikaramiyo ki

Canım idrardan bak iki günün varmış adete varsa bebiş silik ikinci çizgi çıkar benim adete 4 gün kala silik çıkmıştı

Back